Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat ailesi de Fas ülkesinin Akman‘lari gibi bir sey bu arada

Uyum sorunu olmazsa %100 uyum sağlandı diyelim bu hat ile nereleri görebiliriz son 16-çeyrek-yarı vs
Mevcut kadroya bir tane çok iyi orta saha koyup dünkü Molde gibi kompakt bir takım olursak çeyrek/yarı final görülebilir kura şansıyla.

Ama o tarz kompakt bir takım olma ihtimalimiz %3 civarı

Ne sofyanı ya bize 8 lazım alowww

Torreirayı mı ileri atcaz
Dünkü maçtan sonra o konuda büyük ölçüde konsensüs sağlandı. Forumun %95 i ''8 de 8'' türküsü çığırırken ille de 6 diyip durdum; aklın yolu bir. Allah Mauro' yu elçi kıldı da maç oyunun gerektirdiğinden çok farklı bir skorla bitti iyi ki...Bekleri ofansif kullanıp, öndeki beşlinin tamamını da hücum ağırlıklı oyunculardan kurmanın futbol mantığıyla zerre alakası yoktu zaten. Torreira' nın bir insan olduğunu unuttu galiba büyük çoğunluk ki o da tamamen defansif oynayabilecek yapıda biri değil; bağlasan tutamaz, rakip ceza sahasında stopere baskı yapmaktan alıkoyamazsın. Bunca insanın nasıl o olmayacak duaya amin dediğini, ''Sosyal Medyanın goygoyuna kapılma sendromu'' ile izah edebiliyorum, başka ihtimal gelmiyor aklıma...

Bir de 8 numara fırsatı oluşsa ne olur? Hep ön tarafta oluşuyor fırsat...
Daha önce de yazmıştım, dünyada ciddi şekilde santrafor ve orta saha eksikliği var.

Fırsat transferi oluşabilecek tek takım da Tottenham hatta, başka takım bile yok.

O yüzden ederinden ucuza kimseyi alamıyoruz Lucas örneğindeki gibi.

Ne Ambarat ı ya afrika kupasına gitemyecek oyuncu alalım artık zaten Ziyech Bakambu Zaha gidecek

Muslera mükemmel bir kaleci, 12 senedir rakiplerle aramızda o mevkide fark yaratan en önemli unsur.
Ama yedek kalecimiz Günay Güvenç’i de küçümsememek lazım. Bence Uğurcan Çakır ile birlikte ligin en iyi yerli iki kalecisinden biri.
Ligde zaman zaman yerli kuralı nedeniyle ihtiyaç olduğunda kendisine güvenebiliriz.

Daha önce de yazmıştım, dünyada ciddi şekilde santrafor ve orta saha eksikliği var.

Fırsat transferi oluşabilecek tek takım da Tottenham hatta, başka takım bile yok.

O yüzden ederinden ucuza kimseyi alamıyoruz Lucas örneğindeki gibi.
Yatıp kalkıp icardi ve torreira ya dua edelim... Valla ben isim peşinde değilim. Ayakları yere sağlam bassın ciğersiz olsun yeter bana... Tempoya ayak uydurması yeterli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt