Umut Işık
Tek Yumruk
Uyum sorunu yaşamadığımızı varsayalım bu kadro ile son 16 - çeyrek final - yarı final olarak nereleri görebiliriz.Emin olmayalım o kadar
Felixle Ziyech geçen sene hiç bir şey oynamadılar Chelsea’de
Ekibin uyumu önemli
Uyum sorunu yaşamadığımızı varsayalım bu kadro ile son 16 - çeyrek final - yarı final olarak nereleri görebiliriz.Emin olmayalım o kadar
Felixle Ziyech geçen sene hiç bir şey oynamadılar Chelsea’de
Ekibin uyumu önemli
Uyum sorunu yaşamadığımı varsayalım bu kadro ile nereleri görebiliriz son 16-çeyrek-yarı vs
Manu ciddi olarak istese şimdiye alırdı sanki.Amrabat süper olur be keşke gelse. Manunun elinden almak zor olabilir gerçi
Mevcut kadroya bir tane çok iyi orta saha koyup dünkü Molde gibi kompakt bir takım olursak çeyrek/yarı final görülebilir kura şansıyla.Uyum sorunu olmazsa %100 uyum sağlandı diyelim bu hat ile nereleri görebiliriz son 16-çeyrek-yarı vs
Dünkü maçtan sonra o konuda büyük ölçüde konsensüs sağlandı. Forumun %95 i ''8 de 8'' türküsü çığırırken ille de 6 diyip durdum; aklın yolu bir. Allah Mauro' yu elçi kıldı da maç oyunun gerektirdiğinden çok farklı bir skorla bitti iyi ki...Bekleri ofansif kullanıp, öndeki beşlinin tamamını da hücum ağırlıklı oyunculardan kurmanın futbol mantığıyla zerre alakası yoktu zaten. Torreira' nın bir insan olduğunu unuttu galiba büyük çoğunluk ki o da tamamen defansif oynayabilecek yapıda biri değil; bağlasan tutamaz, rakip ceza sahasında stopere baskı yapmaktan alıkoyamazsın. Bunca insanın nasıl o olmayacak duaya amin dediğini, ''Sosyal Medyanın goygoyuna kapılma sendromu'' ile izah edebiliyorum, başka ihtimal gelmiyor aklıma...Ne sofyanı ya bize 8 lazım alowww
Torreirayı mı ileri atcaz
Amrabat ailesi de Fas ülkesinin Akman‘lari gibi bir sey bu arada
Tik-tak tik-tak tik-tak...
Daha önce de yazmıştım, dünyada ciddi şekilde santrafor ve orta saha eksikliği var.Bir de 8 numara fırsatı oluşsa ne olur? Hep ön tarafta oluşuyor fırsat...
bu sarkı ne ya patladım
Ne Ambarat ı ya afrika kupasına gitemyecek oyuncu alalım artık zaten Ziyech Bakambu Zaha gidecek
Taş gibi ortasahamız olur işteNe sofyanı ya bize 8 lazım alowww
Torreirayı mı ileri atcaz
Yatıp kalkıp icardi ve torreira ya dua edelim... Valla ben isim peşinde değilim. Ayakları yere sağlam bassın ciğersiz olsun yeter bana... Tempoya ayak uydurması yeterli...Daha önce de yazmıştım, dünyada ciddi şekilde santrafor ve orta saha eksikliği var.
Fırsat transferi oluşabilecek tek takım da Tottenham hatta, başka takım bile yok.
O yüzden ederinden ucuza kimseyi alamıyoruz Lucas örneğindeki gibi.