Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi yalan söylerken hiç mi düşünmüyorsunuz
ulan ben şerefsiz yalancının tekiyim bu işi niye yapıyorum diye

5 yıldır çinde arabistanda takılan eşşeğe 8-10m yıllık falan verip alırsak vallahi isyan çıkarırım burda

böyle yalanlarla gündemi bambaşka yere götürüyorlar ya

ben bunların sülalesini

Talisca yı gördüm takım uyumunu da biliyorum diyorsun yani :)
Talisca %100 gelsin 7 m euro maliyetin altına girilsin demiyorum şartlar uyar kulübü göndermek ister %60 maaşını karşılar 3-3.5 m euro'ya gelirse gelsin.

İsteme sebebimde oyunumuzda Icardi odaklıyız rakip stoperleri bu sene üstüne çekecek tüm rakipler Icardi'ye önlem alacak bunu fırsata çevirebiliriz Talisca'nın kafa topları Icardi sonrası ligin en iyi kafa vuran oyuncusunu almış oluruz. Üstüne sekenleri de çok net kaleye sokabilecek birisi en ufak hatada rakibe cezayı keser. Keşke Griezmann ihtimali olsa hiç düşünmeden onu alırdım muhteşem uyardı.

CC3DFBB3-04AD-4CBD-8B3D-A498610C81FD.webp

ho

Bu arada ben geçen sene çok istiyordum talisca yı yanlış olmasın. Ama şu an ön tarafta o kadar oyuncu olacaksa bu işte bir iş var diyorum başka da bir şey demiyorum. İçimdeki kötü hissi de söylemek istemiyorum diğer transferlerle ilgili...

Taliscayi da ramosu da istemiyorum bu iyi veya kötü oyuncu olmalarından bağımsız. Şuan net bir 8 numara sıkıntımız varken bu iki maliyeti yüksek oyuncunun peşinde koşulması kadro mühendisliğinde bir sıkıntı olduğunu gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt