Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba yayın geliri ne kadar oluyor ya da nasıl hesaplanıyor?
Yanlış bilmiyorsam katsayı hisseleri var ona göre dağıtılıyor. Zagreb elendiği için 1.1 m euro daha kazandık. PSV ve Braga elenirse 11 m euro gelir.

-Katsayı gelirinde ise sarı-kırmızılılar an itibarıyla 6 takımı geçmiş durumda ve gruplara kalması halinde 7 hisseyi (7 milyon 959 bin Euro) cebine koyacak.

-Galatasaray, kendisinden daha fazla katsayıya sahip Braga, PSV, Dinamo Zagreb ve Kopenhag’tan herhangi birinin turnuvaya veda etmesi halinde, elenen her takım için birer hisse daha (1 milyon 137 bin Euro) kazanacak.

Livakovic ile 5 yıllık sözleşmeye imza atmışlar bunların toplam girdiği yükümlülükleri acayip merak ediyorum. Muhtemelen bu sene şampiyon olursak yalı çocuğu kaçar yeni gelecek başkanları seneye elde ne var ne yok satmaya çalışır.
Yalının Çocuğu zaten son senem dedi..
Tüm tuşlara basıyor ..gelecek başkanları yedi sülalesini satsa o borçları ödeyemez..

Veya bize ne ya ..

Amrabat'ın son senesi olması sebebiyle son gün kelepir kapatabilir miyiz diyeceğim de adam bütün yaz United'le Atletico ile vs. adı geçti bize oturtamadım bir türlü.

Peki biz orta saha için neyi bekliyoruz. Bir oyuncu seni ister yada istemez, pahalıdır yada ucuzdur, kararını verirsin biter, transfer sezonu yeni başlamadı ki. Sanıyorum ki plansız hareket ettiler, işin içinden çıkamıyorlar.

Amrabat'ın son senesi olması sebebiyle son gün kelepir kapatabilir miyiz diyeceğim de adam bütün yaz United'le Atletico ile vs. adı geçti bize oturtamadım bir türlü.
Çok isteseler alırlardı o kadar para dağıtmayı seven kulüp 20-25-30 m euro çıkarıp veremiyor. Antony denen adama 100 m euro verdiler Amrabat yerinde olsam hiç yüzlerine bakmam.

Sofyan bu sene çıkan isimler arasında en gerçekçi hamle olabilir.

Verratti falan ne alaka bu nasıl bir yapılanma ya konuşulan isimlere bak gel de yangın yapma. Arkadaş siz insanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz ne yapayım Ramos'u orta saha transferin nerede senin koca transfer döneminin sonuna nasıl bırakırsın böyle bir ihtiyacı. Orta saha dışında her şey konuşuluyor hakikaten şaka gibi bir yapılanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt