- 18 Ağustos 2023
- 212
- 92
- 73
Sağ kanat oynayabiliyor muDraxler daha kolay transfer olabilmek icin sözlesmesini fesih ettirmeye calisiyormus. Onuda alalim. Suan tek Crystal biraz ilgileniyormus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ kanat oynayabiliyor muDraxler daha kolay transfer olabilmek icin sözlesmesini fesih ettirmeye calisiyormus. Onuda alalim. Suan tek Crystal biraz ilgileniyormus.
Yanlış bilmiyorsam katsayı hisseleri var ona göre dağıtılıyor. Zagreb elendiği için 1.1 m euro daha kazandık. PSV ve Braga elenirse 11 m euro gelir.Acaba yayın geliri ne kadar oluyor ya da nasıl hesaplanıyor?
Yalının Çocuğu zaten son senem dedi..Livakovic ile 5 yıllık sözleşmeye imza atmışlar bunların toplam girdiği yükümlülükleri acayip merak ediyorum. Muhtemelen bu sene şampiyon olursak yalı çocuğu kaçar yeni gelecek başkanları seneye elde ne var ne yok satmaya çalışır.
Off neyseki siberpolis yazmış yoksa durduk yere iş cıkacaktı
365 günlerden ramosBugün de kimseyi almadık sulalemiz raad.
Her sene aynı şeyi diyoruz. Biz onlar için diyoruz onlar bizim için diyorlar. Biz şampiyon oluyoruz onlar olamıyor orası ayrıVallahi bu sene şampiyo olursak fener bi 10 belini düzeltmez.

Her sene bunu söylüyoruz sonunda şampiyon biz olmasak bile kesin fb olamıyor ve daha fazla transfer yapıyor. TR'deki bu anlayış sürdüğü sürece kulüpler batmaz.Vallahi bu sene şampiyo olursak fener bi 10 belini düzeltmez.
Çok isteseler alırlardı o kadar para dağıtmayı seven kulüp 20-25-30 m euro çıkarıp veremiyor. Antony denen adama 100 m euro verdiler Amrabat yerinde olsam hiç yüzlerine bakmam.Amrabat'ın son senesi olması sebebiyle son gün kelepir kapatabilir miyiz diyeceğim de adam bütün yaz United'le Atletico ile vs. adı geçti bize oturtamadım bir türlü.
Müthiş büyük bir adım. Sezonluk loca da ayarlarsak bu iş bitmiş demektir. HO.