Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Talisca işi nereden çıktı yine takımın Talisca'ya ihtiyacı var mı

Ramos u formamız altında görmek isterim
Ama Ramos gelip orta sahaya tatmin etmeyecek biri gelmesi mi yoksa parayı Fofana ya basıp başka transfer yapmamak mı
Bence ikincisi

Ramosa düşman olanlar net Barçalı zira başka türlü açıklaması yok. Sanki ceblerinden verecekler parayı. Beyler Timur ne Aysal dönemi sonrası gelen Dursun başkan gibi olur ne de rahmetli Cengiz yönetimi gibi. Arkanıza yaslanın keyif almaya bakın. Yarın Ramos gelince mesajlar kayıtlı olacak tek tek ortaya dökeceğim performansı sonrası. Dünyanın bana göre gelmiş geçmiş en iyi stoperi şu muameleyi hak etmiyor. Bizim stoperlerin toplamından daha iyidir şu anda ve şu yaşta.
Galatasaray forumu burası, kime Barçalı diyorsun ? Açık açık yaz. Ben Ramos'a da Ramos'u alacak adama da düşmanım, dünya üzerinde Real Madrid kadar nefret ettiğim ikinci bir takım varsa o da Barcelona'dır. Bin kere söyledik ama olmayınca olmuyor hakikaten bu cebinizden mi çıkıyor meselesini. Acayip acayip şeyler yazıyorsun, tepki gösterince de çabamızın adı gağassaray oluyor. Timur da benim babamın oğlu değil, kimseye tek senelik başarısı üzerinden güvenecek değilim. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperi güncel olarak muhtemelen iyi bir stoper bile değil, o yüzden her türlü muameleyi hakediyor. Ondan daha fazla ona 6-7 milyon euro bağlayacak adam hakediyor da iş resmileşince konuşacağız onları da.

Transferi kapattığımız bilgisini aldım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt