- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Saat 20.00 gibi sicak gelismeler yasanacaktir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse kimsenin Dombelesine karisamaz DostumEdip Akbayram'dan Aldırma Gönül dinleyip şafak sayıyor
Kimse kimsenin Dombelesine karisamaz Dostum
Ben de bilmiyorum dostumNe diyon hiçbir şey anlamadım ahbab
Galatasaray forumu burası, kime Barçalı diyorsun ? Açık açık yaz. Ben Ramos'a da Ramos'u alacak adama da düşmanım, dünya üzerinde Real Madrid kadar nefret ettiğim ikinci bir takım varsa o da Barcelona'dır. Bin kere söyledik ama olmayınca olmuyor hakikaten bu cebinizden mi çıkıyor meselesini. Acayip acayip şeyler yazıyorsun, tepki gösterince de çabamızın adı gağassaray oluyor. Timur da benim babamın oğlu değil, kimseye tek senelik başarısı üzerinden güvenecek değilim. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperi güncel olarak muhtemelen iyi bir stoper bile değil, o yüzden her türlü muameleyi hakediyor. Ondan daha fazla ona 6-7 milyon euro bağlayacak adam hakediyor da iş resmileşince konuşacağız onları da.Ramosa düşman olanlar net Barçalı zira başka türlü açıklaması yok. Sanki ceblerinden verecekler parayı. Beyler Timur ne Aysal dönemi sonrası gelen Dursun başkan gibi olur ne de rahmetli Cengiz yönetimi gibi. Arkanıza yaslanın keyif almaya bakın. Yarın Ramos gelince mesajlar kayıtlı olacak tek tek ortaya dökeceğim performansı sonrası. Dünyanın bana göre gelmiş geçmiş en iyi stoperi şu muameleyi hak etmiyor. Bizim stoperlerin toplamından daha iyidir şu anda ve şu yaşta.
kim o bea
Hg reisEylül'ün ilk haftasinda Michael Owen fırsatı çıkabilir
Ramos gelirse orta saha transferini etkilemez gelse de gelmese de hedef büyüktür.Ramos u formamız altında görmek isterim
Ama Ramos gelip orta sahaya tatmin etmeyecek biri gelmesi mi yoksa parayı Fofana ya basıp başka transfer yapmamak mı
Bence ikincisi