Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guendonzi beklettiğimiz adam verratti istediğimiz adamsa rashica olayı gibi olmuş olabilir. Nasıl ki ziyech ile anlaşınca rashica gitti, verratti ile anlaşınca guendonzi de Lazio ya gitmiş olabilir.

Böyle düşünmek istiyorum...
İmkansiz

Su an icin her acidan genduzi > verratti

Serhan Türk: "Galatasaray'dan Talisca'ya resmi bir teklif yok. Sürekli Talisca haberleri çıkıyor. Galatasaraylı Yöneticilere de sorduğumuzda şuan için Talisca için resmi bir talebi söz konusu değil. Ben şahsen resmi bir talebin de olacağını düşünmüyorum"
Tamam geldi sayin bu aciklamadan sonra.

yonetımın olabılecek en ıyısını yapacagından emınım. Buradaki kripto fenerlilierden ziyade gayet kendı yasıma gore gormedıgım zamanda ve vızyonda ılerlıyor takım. Bu yangının sebebını anlıyorum ama malum ezıklerın cok gazına gelıyorsunuz. Bu kadarına gerek varmı? Neymıs sureklı ısım ve show pesındelermıs yanlıs yapılanmaymıs. Sol bek denıyordu gecen sene herkesın wow dedıgı alındı, zanıolı gecen sene satılmak ıcın alındı denıyordu cok guzel ıs yaparak sattık satmadan yerını doldurduk kı rakıbe bırakmadan. Zaha gereksız denıyor ben gorurdum eger tete ve zaha yıda obur lesler alsaydı burada cevırecegınız yangını yapmayın gozunuzu seveyım sacmalamanında bır sınırı var.

Serhan Türk: "Galatasaray'dan Talisca'ya resmi bir teklif yok. Sürekli Talisca haberleri çıkıyor. Galatasaraylı Yöneticilere de sorduğumuzda şuan için Talisca için resmi bir talebi söz konusu değil. Ben şahsen resmi bir talebin de olacağını düşünmüyorum"
1692990349849.webp

Ortasaha getirdim size iyi nöbetler saat 23 de buradayım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt