Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.829
- 1.367
- 1.198
Makelele xavi gibiRenktaşlarım verrati yi izleyenler konuya hakim olanlar oyuncuyu kime benzetiyorlar, Roy Keane, Thiago Motta, Makalele, Antonio Conte, Fernando Carlos Redondo vb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Makelele xavi gibiRenktaşlarım verrati yi izleyenler konuya hakim olanlar oyuncuyu kime benzetiyorlar, Roy Keane, Thiago Motta, Makalele, Antonio Conte, Fernando Carlos Redondo vb
Tamamdır, tüm kriterlerimize uyuyor. Hemen gelsinBugünün haberi, Verratti alkolik, sigara tiryakisi ve gece hayati düskünüymüs baya
İmkansizGuendonzi beklettiğimiz adam verratti istediğimiz adamsa rashica olayı gibi olmuş olabilir. Nasıl ki ziyech ile anlaşınca rashica gitti, verratti ile anlaşınca guendonzi de Lazio ya gitmiş olabilir.
Böyle düşünmek istiyorum...
Bunu almak çok önemli
Bu çocuk fenere falan gelse çocukluk aşkıma geldim dese kimse inanmaz.![]()
@Murat Unsal, @Emre Denli, @Murat Kara : forma sozuVerratti gelirse like atan ilk 3 kisiye benden forma sozu.
Muslera Torreira Icardi zaten okeye 4. Arıyordu. Aranan kan bulunduTamamdır, tüm kriterlerimize uyuyor. Hemen gelsin
Tamam geldi sayin bu aciklamadan sonra.Serhan Türk: "Galatasaray'dan Talisca'ya resmi bir teklif yok. Sürekli Talisca haberleri çıkıyor. Galatasaraylı Yöneticilere de sorduğumuzda şuan için Talisca için resmi bir talebi söz konusu değil. Ben şahsen resmi bir talebin de olacağını düşünmüyorum"
Bence değil.İmkansiz
Su an icin her acidan genduzi > verratti
Florya rehabilitasyon merkezi. Tecrübeliyiz bilgiliyizMuslera Torreira Icardi zaten okeye 4. Arıyordu. Aranan kan bulundu
muslera
boey kaan abdülkerim kazımcan
veratti torreira
ziyech talisca zaha
icardi
lig dostları için 11
Abi Gattuso diyen var bu adam sert değil yumuşak kadife ayaklı bisi miveratti, emre belöz prime hali yau işte :d
Serhan Türk: "Galatasaray'dan Talisca'ya resmi bir teklif yok. Sürekli Talisca haberleri çıkıyor. Galatasaraylı Yöneticilere de sorduğumuzda şuan için Talisca için resmi bir talebi söz konusu değil. Ben şahsen resmi bir talebin de olacağını düşünmüyorum"
direkt belöz.Abi Gattuso diyen var bu adam sert değil yumuşak kadife ayaklı bisi mi