Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakambu yanlış ve hatta kötü transferdir

#biraz da gerçekler
Sana şu konuda katılmıyorum. Bakambu acele ile yapılmış bir transferdir. İcardi olayı netleşmediği ve erkenden eleme maçlarına çıkacağımız için takım forvetsiz oynamasın diye yapılan bir transferdir. İcardi bizde olsaydı şu anda yedek forvet bekliyor olabilirdik.

son 4 saat özet pls

Sana şu konuda katılmıyorum. Bakambu acele ile yapılmış bir transferdir. İcardi olayı netleşmediği ve erkenden eleme maçlarına çıkacağımız için takım forvetsiz oynamasın diye yapılan bir transferdir. İcardi bizde olsaydı şu anda yedek forvet bekliyor olabilirdik.
yedek forwet umarım alabiliriz transfer penceresi kapanmazdan
bakambu santrafor falan değil ve mahfoluruz

Sergio, Midsö ve Kerim Demirbay’ı şutlayıp Amkarbat, Verratti, Salih Özcan çeksek çok mu abartı olur 😁

yedek forwet umarım alabiliriz transfer penceresi kapanmazdan
bakambu santrafor falan değil ve mahfoluruz
Bence almayacağız. Orayı yedekleyecek kişi senin adam olacak büyük ihtimal. Zaha varken bakambu da varken Halil ve barış da en son tercih olarak orada dururken başka forvet almazlar o bölgeye.

Sırasıyla 8-2-6 numaralara transfer şart, Hakim’i kanat düşünüyorsa fırsat 10 olabilir. İlk üç saydığım mevkiler elzem.

Allah affetsin buna çok güldüm başımıza gelmez inş ava giderken avlanmış aslan parçası:D

1692998077293.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt