Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu yiğit arkadaş her maçtan önce oyuncularımıza paragraflarca methiyeler dizen rdas degıl mı? Şasırdım.Acaba nef' diye 3. sınıf bi şirketten ev alıp dolandırılıp Nefi şıkayet eden tayfadan mı? Öyle bı tayfa varmış çünkü haberlerde okudum.

Erden Timur ilgilenmedigimizi söyledi Guendouzi o yüzden boşa üzülmeyin türü gecinceye kadar yaprak kibildayacagini sanmıyorum kesinleşince o zaman iyi bir hareket başlar.

Acaba mostafa mohammed kalsa miydi? 🤔
nope-danny-de-vito.gif

bize bellingham lazım
İspanyol kaynakları her ne kadar yeni transfer olsa da Bellingham'ın Arda'nın gölgesinde kalmaktan çekindiğini, forma rekabetine girmektense düzenli 11 oynayacağı bir kulübe gitmek istediğini yönetime ilettiğini söylüyor. Erden Timur satın alma opsiyonu koydurmak istiyor ancak opsiyonu minimumda tutup bol miktarda bonuslu bir çözüm önerisi ile gitmiş Perez'e. Perez düşünmek için süre istemiş. Kulüplerin anlaşma zeminindeki en büyük problem ise oyuncunun maaşı. Real en azından maaşının yarısını Galatasaray'ın karşılamasını istiyor ancak Galatasaray tarafı Icardi'de olduğu bir formül peşinde.

Erden Timur’un bire bir açıklaması var, Icardi olursa arkasında bekleyecek makul bir adam alıcaz diye.

Bakambu geldiğinde Icardi’nin geleceği belliydi, hastalık mevzusundan dolayı bekliyorduk.

Yani adam olsun da elemede oynatalım diye almadık, plan dahilinde bir hamle o da temel olarak ucuz diye.
Benzer şeyleri faklı yorumlarla söylüyoruz. Wanda nın rahatsızlığı, bakambunun ilk transferi ve transferin fesih süreci bana bakambu transferinin çok planlı olmadığını gösteriyor. Evet icardi bekleniyordu. Yerine ucuz bir profil de düşünülüyordu ama bence bu bakambu değildi. Elde zaniolo varken, rashica istenirken, solda Kerem varken, ziyech düşünülürken orjini kanat forvet olan birisinden ziyade pivot santrafor özellikli birisi düşünülüyor olma ihtimali yüksekti bence. Ancak icardi nın gelişinin geç olacağı hatta bir ara futbolu bırakacağı düşünüldüğünde ve böyle bir fırsat karşımıza çıktığında eleme maçları da düşünülerek hemen transfer edildi bence.

Faydası olur mu bence olur. Emir in söylediği gibi fiyasko mudur bence değildir. O tarihte alınacak en iyi oyuncuyu aldık. Ama icardi zamanında gelse idi bence hemen bakambu ya atlamak yerine farklı bir profilde oyuncu fırsatı kolluyor olabilirdik.

Acaba mostafa mohammed kalsa miydi? 🤔
Fransa'da bir şekilde işin ucundan tutmuş , düzenli forma giyen bir adam
Önünde Icardi gibi bir adam varken oynayamayacağı, istediği kadar süre alamayacağı gün gibi ortada olan bir takımda devam etmek istemezdi diye düşünüyorum

Yav bu yiğit arkadaş her maçtan önce oyuncularımıza paragraflarca methiyeler dizen rdas degıl mı? Şasırdım.Acaba nef' diye 3. sınıf bi şirketten ev alıp dolandırılıp Nefi şıkayet eden tayfadan mı? Öyle bı tayfa varmış çünkü haberlerde okudum.
Yok abi ne ev alması... İnternet alemine kendini fazlaca kaptıran, sosyal medyada övüldü, mesajı beğenildi diye aklını kaybeden bir çocuk. Hayır kimsenin yazdığını okumuyor, umursamıyor, sadece şablon mesajlar atıyor. En alakasız başlıklarda bile kopyala/yapıştır aptal aptal yazılar... Nasıl bir motivasyondur çözemedim ben. Çok tuhaf tipler gördüm de bu değişik bir seviye.

Daha önce de forumdan ceza alıp Twitter'dan küfretme muhabbeti olmuştu galiba. Hala neden bu forumda bilmiyorum. Bugün yazdığı o saçmalıktan sonra 1 dk daha zaman harcamaya gerek yok, gitsin Twitter'dan dünyayı kurtarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt