Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca bir çuval inciri berbat etmektir. Nelsson'u tut, Ramos ve 8 no al, transferi kapa...
Planlamada sırasıyla midtsjö, oliviera, mertens, duboisDubois iki beki de yedekliyor. Bilemiyorum...
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaç haftadır şu gerçeği bağırıyoruz ama takan yok. CL dediğin 6 maçlık olay. Ziyech alınmamalıydı bir de hala Talisca konuşuluyor çıldırmamak mümkün değil. Nasıl oynatacaz bu kadar yabancıyı anlamış değilim planı.bu sene twitter trollü ve ergenlerin tabiriyle yerliler her hafta değişir gibi saçma bir planlama yapıldı
oysa 3 mevki kesin yerli yapılıp yedekleri de yerli olmalıydı
işin içinden çıkılamayacak işler kızışınca
Nelsson kenarda oturacakNelsson’u tuttuğumuz senaryoda Ramos’u mu kenarda oturtacağız Nelsson’u mu
Çok gereksiz bi senaryo olur. İkisinden birini yedek oturtamazsın, biri sana 20m kazandıracak topcu, digerini ztn söylemeye gerek yok yedek kalmaz. 14 yabancı sayısı bir şekilde halledilecekse Nelsson’un gidip, Ramos + scout’tan potansiyelli stoperin gelmesi mantıklı hamle olur, diğer seneler icin ramos hazırlar scout transferini
CL 'de her ne kadar çok sevsemde Abdülkerim yerine Ramos oynamasını tercih ederim. Tandemin Nelsson Ramos olması bana daha çok güven veriyor. Maliyet açısından ise kulübün muhasebecisi değilim. Kulüp içerinde bu işin profesyonelleri ekonomiyi bizden daha iyi planlıyorlardır zaten. Şuana kadar yapılan transferler de bunun göstergesi. Hiçbirimiz bu kadarını bile beklemiyorduk. Eğer yapılabilirliği var ise CL için Nelsson Ramos tandemi daha sağlıklı. Talisca ise kesinlikle olmamalı.Nelssonu tutup Ramosu nasıl alacaksın merak ettim.
Ramos 6 maç oynayarak mı Nelsonla uyumlu olacak? 6 maç için mi milyonları bağlayacaksın?CL 'de her ne kadar çok sevsemde Abdülkerim yerine Ramos oynamasını tercih ederim. Tandemin Nelsson Ramos olması bana daha çok güven veriyor. Maliyet açısından ise kulübün muhasebecisi değilim. Kulüp içerinde bu işin profesyonelleri ekonomiyi bizden daha iyi planlıyorlardır zaten. Şuana kadar yapılan transferler de bunun göstergesi. Hiçbirimiz bu kadarını bile beklemiyorduk. Eğer yapılabilirliği var ise CL için Nelsson Ramos tandemi daha sağlıklı. Talisca ise kesinlikle olmamalı.
Eğer bir kazaya uğranmazsa min 50 maçtan bahsediyoruz sezonda. Ligdeki toksik yerli kuralı yüzünden hali hazırdaki kadrodan kenarda oturacaklar da olacak. Baksana hala Talisca konuşuluyor mesela spekülasyonlardan ibaret olsa da. Kadro akılalmaz seviyeye geldi kağıt üstünde. Nelsson gider Ramos gelirse ben yine genç bir stoper alınacağını düşünüyorum.Ramos 6 maç oynayarak mı Nelsonla uyumlu olacak? 6 maç için mi milyonları bağlayacaksın?