Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dubois iki beki de yedekliyor. Bilemiyorum...

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelsson’u tuttuğumuz senaryoda Ramos’u mu kenarda oturtacağız Nelsson’u mu

Çok gereksiz bi senaryo olur. İkisinden birini yedek oturtamazsın, biri sana 20m kazandıracak topcu, digerini ztn söylemeye gerek yok yedek kalmaz. 14 yabancı sayısı bir şekilde halledilecekse Nelsson’un gidip, Ramos + scout’tan potansiyelli stoperin gelmesi mantıklı hamle olur, diğer seneler icin ramos hazırlar scout transferini

Dubois iki beki de yedekliyor. Bilemiyorum...

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Planlamada sırasıyla midtsjö, oliviera, mertens, dubois
Şu şekilde bir vedalaşma süreci olur tabi bu adamların bazılarının yerini doldurabilirsek.
Senede 3-4 maç bek oynatabileceğimiz 6 numara bulursak tadından yenmez seviyede olur.
Orta sahaya tarz ve vücut yapısı birebir aynı olan bir adet boey bulmak gerekir.

bu sene twitter trollü ve ergenlerin tabiriyle yerliler her hafta değişir gibi saçma bir planlama yapıldı

oysa 3 mevki kesin yerli yapılıp yedekleri de yerli olmalıydı

işin içinden çıkılamayacak işler kızışınca
Kaç haftadır şu gerçeği bağırıyoruz ama takan yok. CL dediğin 6 maçlık olay. Ziyech alınmamalıydı bir de hala Talisca konuşuluyor çıldırmamak mümkün değil. Nasıl oynatacaz bu kadar yabancıyı anlamış değilim planı.

Nelsson’u tuttuğumuz senaryoda Ramos’u mu kenarda oturtacağız Nelsson’u mu

Çok gereksiz bi senaryo olur. İkisinden birini yedek oturtamazsın, biri sana 20m kazandıracak topcu, digerini ztn söylemeye gerek yok yedek kalmaz. 14 yabancı sayısı bir şekilde halledilecekse Nelsson’un gidip, Ramos + scout’tan potansiyelli stoperin gelmesi mantıklı hamle olur, diğer seneler icin ramos hazırlar scout transferini
Nelsson kenarda oturacak

Ramos ile ise ŞL’yi kazanıcaz

Nelsson da gerektiğinde oynar, GS seviyesi bunu gerektirir

Sonrasında;

İlk ŞL maçı : City 5-0 GS

Nelssonu tutup Ramosu nasıl alacaksın merak ettim.
CL 'de her ne kadar çok sevsemde Abdülkerim yerine Ramos oynamasını tercih ederim. Tandemin Nelsson Ramos olması bana daha çok güven veriyor. Maliyet açısından ise kulübün muhasebecisi değilim. Kulüp içerinde bu işin profesyonelleri ekonomiyi bizden daha iyi planlıyorlardır zaten. Şuana kadar yapılan transferler de bunun göstergesi. Hiçbirimiz bu kadarını bile beklemiyorduk. Eğer yapılabilirliği var ise CL için Nelsson Ramos tandemi daha sağlıklı. Talisca ise kesinlikle olmamalı.

Eğer Verratti Saul Niguez gibi oyuncular alabiliyorsak orası ayrı tabi ama onun dışında orta sahaya alınacak adam 25-26 yaşlarında olması lazım.Bu açıdan baktigimizda Salih Özcan bizim için biçilmiş kaftan.Yerli olması kalitesi temposu bize çok uygun.

CL 'de her ne kadar çok sevsemde Abdülkerim yerine Ramos oynamasını tercih ederim. Tandemin Nelsson Ramos olması bana daha çok güven veriyor. Maliyet açısından ise kulübün muhasebecisi değilim. Kulüp içerinde bu işin profesyonelleri ekonomiyi bizden daha iyi planlıyorlardır zaten. Şuana kadar yapılan transferler de bunun göstergesi. Hiçbirimiz bu kadarını bile beklemiyorduk. Eğer yapılabilirliği var ise CL için Nelsson Ramos tandemi daha sağlıklı. Talisca ise kesinlikle olmamalı.
Ramos 6 maç oynayarak mı Nelsonla uyumlu olacak? 6 maç için mi milyonları bağlayacaksın?

Takimi agustosun 26sindan sonra bu kadar degistirmek salaklik kimse kusura bakmayacak

Nelsson kalmali ve sadece 8 numara gelmeli

Biktik su sonmus isimli topcu askinizdan

Ramos 6 maç oynayarak mı Nelsonla uyumlu olacak? 6 maç için mi milyonları bağlayacaksın?
Eğer bir kazaya uğranmazsa min 50 maçtan bahsediyoruz sezonda. Ligdeki toksik yerli kuralı yüzünden hali hazırdaki kadrodan kenarda oturacaklar da olacak. Baksana hala Talisca konuşuluyor mesela spekülasyonlardan ibaret olsa da. Kadro akılalmaz seviyeye geldi kağıt üstünde. Nelsson gider Ramos gelirse ben yine genç bir stoper alınacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt