Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Bologna’li Dominguez nasil bir oyuncu, izleyen var mi. Arjantinli orta sahalar genelde cok kosan, sert ve mucadeleci ozelliklere sahip oluyorlar. Ben daha cok teknik ve dribblingci bir 8 numara tercih ederim.
Adam iyi oyuncu driplingi teknigi var mucadeleside yok degil 25 yasinda alirlarsa niye aldilar demem fred oncesi fenerde istiyordu

Frede 50 kere tercih ederim

Olmuşunu alamayız ki zaten. Ekstrem şeyler olması gerekiyor onun için. Alıp bizim oldurmamız lazım böyle oyuncuları.
Valla Dominguez hakkında fikrim yok tanımıyorum ama Güney Amerikalı orta sahaları seviyorum, tutkuyla oynuyorlar.

Not : Bulgur denilen herifi atmayın pls.

Gelecek oyuncunun torreriayı da yedeklemesi lazım o olmadığında ikinci lig seviyesinde takımlar bile orta sahayı rahatça geçiyor 6-8 özellikli oyuncu daha uygun bize

Dursunaldo Karagümrük gitmis yeni gördüm. Fenere sakarca bir gol atip arkasindan Siuuuu patlatsa keske.

Gelecek oyuncunun torreriayı da yedeklemesi lazım o olmadığında ikinci lig seviyesinde takımlar bile orta sahayı rahatça geçiyor 6-8 özellikli oyuncu daha uygun bize

önemli bir nokta

dominguez bunun için de uygun

dominguezi torreira ile beraber kullanmakla beraber gerektiğinde dominguez oliveira da yapabiliriz mesela

Valla Dominguez hakkında fikrim yok tanımıyorum ama Güney Amerikalı orta sahaları seviyorum, tutkuyla oynuyorlar.

Not : Bulgur denilen herifi atmayın pls.
Video ne kadar yeterli bilgi verir bilemem ama uzun pasları ve top kapma özelliği ön plana çıkıyor;

berkan miçö ve dubois gidiyorsa denildiği gibi

salih dominguez ve sağ bekide yedekleyecek stoper özellikli biri fazlasıyla yeterli olacaktır artık

Levent Akgün denilen arkadaş pzt ramos gelecek diye 50 yıldır yazıyor, duyum vermesine izin verilmiş anladığım kadarıyla.

Gelmezse sonuçlarına da katlanmalı.

Once Salih alip sonra da Ndombele riskine girelim ama zorunlu alim olmasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt