Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al Hilal, Marco Verratti'ye üç yıllık sözleşme için 156 milyon Euro teklif etti. Galatasaray'da Marco Verratti ile ilgileniyor.

(Marco Conterio)
1693059276576.webp

Seneye Bir tete ve boey satışı ile tüm giderler kapanır niye bu kadar endişe konusu anlamıyorum.sıfır kar ettiğimiz morutan cicaldau masraftır asıl.

Avrupa maçında galibiyet getirecek zaha ziyech mağlubiyeti önleyecek Ramos tüm hesaplamaları unutturur.
Seneye satıp borçları kapatacaksın ama yerlerine aynı kalibre adamları koymuyorsun. Bizim her sezon 3 futbolcumuz olması lazım tete ayarında.

Mertens zaten yedek, forvet arkası 3lüde oynayabilecek ve oynamazsa problem çıkabilecek zaha-tete-ziyech-kerem var. 500. kez yazıyorum ama 3 formaya ilk 11de oynamak için alınmış 5 adam olmaz, bu yüzden taliscanın zerre mantıklı tarafı yok, fifa oynamıyoruz

Üstelik ligde zaman zaman o formaların en az birini yerli birine vermek zorunda kalacakken... Yani sadece 5 kişi bile değil, Kerem yoksa bile atıyorum saydıklarının dışında Barış-Halil-Demirbay'dan biri o formaya otomatikman talip olacak...

Caner ve Alp üstadın kabuslar

İcardi Talisca
Zaha Veratti Felix Tete
Angelino Torreira Ramos Boey
Muslera

Lester önde gene. Keske yunusun opsiyona sadece pl cikarsa gecerli olur maddesi koydursaydik. Kesin cikarlar

Sonuna kadar muhtesem geldik kapanışıda öyle yaparız. Bu taraftar senelerdir Albayrakla, Burak Elmasla sınanıplige eksik başladığı için hafif endişeler normal ama başımızda Erden Timur var. Reise güvenelim

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Sportcell Özel | Nelsson'un ayrılma talebi var ancak yönetimin alacağı karara saygılı, Molde maçından sonra ayrılık konusunda gelişme yaşanmasını bekliyorum. Normal şartlarda beklenti 25 milyon Euro ancak 20 milyon Euro'luk bir teklife de onay verilmesi bekleniyor.
[@safakaan]
Nelson: Ayrılmak istiyorum.

Yönetim: Olmaz, bu sene bize lazımsın.

Nelson: Tamam. Kalayım ozaman napayım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt