- 2 Nisan 2012
- 43.098
- 22.172
- 2.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet mantıklıEvet son 3 günde 150 adam gönderip 250 adam alalım
Çok mantıklı
Al Hilal, Marco Verratti'ye üç yıllık sözleşme için 156 milyon Euro teklif etti. Galatasaray'da Marco Verratti ile ilgileniyor.
(Marco Conterio)
Verrattin PsgverdiEvet son 3 günde 150 adam gönderip 250 adam alalım
Çok mantıklı
Seneye satıp borçları kapatacaksın ama yerlerine aynı kalibre adamları koymuyorsun. Bizim her sezon 3 futbolcumuz olması lazım tete ayarında.Seneye Bir tete ve boey satışı ile tüm giderler kapanır niye bu kadar endişe konusu anlamıyorum.sıfır kar ettiğimiz morutan cicaldau masraftır asıl.
Avrupa maçında galibiyet getirecek zaha ziyech mağlubiyeti önleyecek Ramos tüm hesaplamaları unutturur.
Ben kıvama geldim .ikse gıkım çıkmazİkisi de karizmatik ayrım yapamıyorum.
Ndidi 8 numaraymış.Süleyman Rodop: "Galatasaray'ın ilgilendiği 8 numara Ndidi bunun yanı sıra diğer futbolcu Sofyan Amrabat."
Baba bizde 750k vermeyiz en az 8 9 veririz, Gs seksi bir kulüp, araplar son kurşunu atmıyor ki, seneye 300 verirler.
Bende isminin hakkını veriyorsun diye düşünüyorum@Aziz Kaan in Doruk oldugunu düsünüyorum arkadaslar
Mertens zaten yedek, forvet arkası 3lüde oynayabilecek ve oynamazsa problem çıkabilecek zaha-tete-ziyech-kerem var. 500. kez yazıyorum ama 3 formaya ilk 11de oynamak için alınmış 5 adam olmaz, bu yüzden taliscanın zerre mantıklı tarafı yok, fifa oynamıyoruz
8-9 vermeyiz yav. icardiye bile sponsor falan zar zor verdikBaba bizde 750k vermeyiz en az 8 9 veririz, Gs seksi bir kulüp, araplar son kurşunu atmıyor ki, seneye 300 verirler.
Sol bek olsaydı Angelino ya bin basar derdim ama üzgünüm Boey i kesemez
Oğuzhan’a sapladıktan sonra seni görünce verdiğim tepkiCaner ve Alp üstadın kabuslar
İcardi Talisca
Zaha Veratti Felix Tete
Angelino Torreira Ramos Boey
Muslera
Nelson: Ayrılmak istiyorum.Sportcell Özel | Nelsson'un ayrılma talebi var ancak yönetimin alacağı karara saygılı, Molde maçından sonra ayrılık konusunda gelişme yaşanmasını bekliyorum. Normal şartlarda beklenti 25 milyon Euro ancak 20 milyon Euro'luk bir teklife de onay verilmesi bekleniyor.
[@safakaan]