Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladığım kadarıyla gitme ihtimali olan isimler:

Nelsson
Emin
Luyindama
Dubois
Oliveira
Midtsjö
Berkan
Siraçhan
Oğulcan

Zaha, İcardi, Ziyech kalitesinde olabilir mi bu transferler? 30 yaşın altında bu kalitede oyuncu kimi alabilirdik? Yanlış olmasın sana karşı çıkmıyorum sadece fikir olarak bende daha genç isimler olsun isterdim ama gelebilecek isim aklıma gelmiyor? Mesela Kamada, Tielemans gelmiyor.
Bunları ben de eleştirmiyorum. Fiyat/olası performans bakımından gayet iyi transferler; umarım beklentileri karşılayabilirler. Ancak yeterince tecrübeli oyuncumuz varken, atılacak son kurşunların yine 30+ oyuncular olması aklıma yatmıyor. Ve genç birilerinin pek ismi bile geçmiyor, elalemin ağzının suyu da 37 yaşında filan adamlar için akıyor. Yönetim de sosyal medyayı gereğinden fazla, kulübün geleceğini tehlikeye atmak pahasına dikkate alıyor izlenimi veriyor...

Uzunda vursak Ramos daha nokta atışı atar her türlü Nelsson'un pas özelliğinden 2-3 kat daha iyi biz ne zaman baskı yesek Nelsson topu sağdan taça atıyor.

Diğer özellikleri yaş durumuna bağlı olduğu için net bir şey diyemiyorum. Tek soru işareti Abdülkerim-Nelsson uyumu kadar üst seviye uyum olmayabilir o da zamanla oturur.
Olur tabii artısı ama bu geri koşma işi zor çözülür.

Farkedilmese de Angelino ve Boey de ciddi sayıda pas hatası yapıyor, temel sebep de hızlı öne oynamakla alakalı. Molde gibi buna karşılık veren takımlar da tokatlıyor öyle olunca.

Sergio'yu da beğenmiyorum ama mitçö de çok savruk yaw. 11'de oynadı mı çok sırıtıyor

Bencede, ikisi de gitmeli. Ama Micö elde kalsa bile yedek otursun sanirim 975 bin aliyo, her türlü yollariz. Sergionun 2,75m almasi büyük sikinti. Gitmek istemez cünkü bu maasi baska yerde alamaz. Ondan kurtulabilsek rahatlariz, 3 yil daha cekilmez bu adam ve cok ciddi para aliyo. Herifin yilda aldigi maas Demirbayin 3 yillik maasi.

Olur tabii artısı ama bu geri koşma işi zor çözülür.

Farkedilmese de Angelino ve Boey de ciddi sayıda pas hatası yapıyor, temel sebep de hızlı öne oynamakla alakalı. Molde gibi buna karşılık veren takımlar da tokatlıyor öyle olunca.
Alabiliyorsak ihtimal varsa Amrabat alalım çift 6 yapıp Boey-Angelino daha ön alana koyalım onların arkasını Torreira-Amrabat toplasın hem yatayda oyun genişler hem de ön bölgede daha kompakt kalırız.

Diger Arap takimlarini merak ediyorum. Onlar da 4 20 eylul arasi hamle yapabilir. Mesela Sergio orada kral olur

Bunları ben de eleştirmiyorum. Fiyat/olası performans bakımından gayet iyi transferler; umarım beklentileri karşılayabilirler. Ancak yeterince tecrübeli oyuncumuz varken, atılacak son kurşunların yine 30+ oyuncular olması aklıma yatmıyor. Ve genç birilerinin pek ismi bile geçmiyor, elalemin ağzının suyu da 37 yaşında filan adamlar için akıyor. Yönetim de sosyal medyayı gereğinden fazla, kulübün geleceğini tehlikeye atmak pahasına dikkate alıyor izlenimi veriyor...

bir şeyi düzeltelim

yönetimler 2 3 sene önce etkileniyordu sosyal medyadan

artık sosyal medyayı yönetiyorlar

hem fenerin hem bizim yönetim destekli trollerimiz olduğu çok açık

okan hocanın eline şimdiye kadar terime bile verilmeyen çapta bir kadro veriliyor

ego olarak bu kadrolarla baş edebilecegini geçen sene gösterdi

lakin artık teknık taktık oyun anlayısı olarak fazlasını yapmak zorunda,takıntı haline getirdigi hatalrdan dönmeli

ömrü hayatında gelebilecegi en iyi kadroyu goruyor,top artık kendisinde zerre bahane bulmamalı

fener denen kulüpte olan peygamber sabrının bizde olmadıgını iyi bilir hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt