Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
Anladığım kadarıyla gitme ihtimali olan isimler:
Nelsson
Emin
Luyindama
Dubois
Oliveira
Midtsjö
Berkan
Siraçhan
Oğulcan
Nelsson
Emin
Luyindama
Dubois
Oliveira
Midtsjö
Berkan
Siraçhan
Oğulcan
Bunları ben de eleştirmiyorum. Fiyat/olası performans bakımından gayet iyi transferler; umarım beklentileri karşılayabilirler. Ancak yeterince tecrübeli oyuncumuz varken, atılacak son kurşunların yine 30+ oyuncular olması aklıma yatmıyor. Ve genç birilerinin pek ismi bile geçmiyor, elalemin ağzının suyu da 37 yaşında filan adamlar için akıyor. Yönetim de sosyal medyayı gereğinden fazla, kulübün geleceğini tehlikeye atmak pahasına dikkate alıyor izlenimi veriyor...Zaha, İcardi, Ziyech kalitesinde olabilir mi bu transferler? 30 yaşın altında bu kalitede oyuncu kimi alabilirdik? Yanlış olmasın sana karşı çıkmıyorum sadece fikir olarak bende daha genç isimler olsun isterdim ama gelebilecek isim aklıma gelmiyor? Mesela Kamada, Tielemans gelmiyor.
Yaw en son siteye girdiğimde orta saha almıyoruz falan yazıyordunHareketli dakikalar..

Olur tabii artısı ama bu geri koşma işi zor çözülür.Uzunda vursak Ramos daha nokta atışı atar her türlü Nelsson'un pas özelliğinden 2-3 kat daha iyi biz ne zaman baskı yesek Nelsson topu sağdan taça atıyor.
Diğer özellikleri yaş durumuna bağlı olduğu için net bir şey diyemiyorum. Tek soru işareti Abdülkerim-Nelsson uyumu kadar üst seviye uyum olmayabilir o da zamanla oturur.
Sergio'yu da beğenmiyorum ama mitçö de çok savruk yaw. 11'de oynadı mı çok sırıtıyor
ramos o konuda seviye atlatır
Alabiliyorsak ihtimal varsa Amrabat alalım çift 6 yapıp Boey-Angelino daha ön alana koyalım onların arkasını Torreira-Amrabat toplasın hem yatayda oyun genişler hem de ön bölgede daha kompakt kalırız.Olur tabii artısı ama bu geri koşma işi zor çözülür.
Farkedilmese de Angelino ve Boey de ciddi sayıda pas hatası yapıyor, temel sebep de hızlı öne oynamakla alakalı. Molde gibi buna karşılık veren takımlar da tokatlıyor öyle olunca.
Oğuzhan’a sapladıktan sonra seni görünce verdiğim tepki
Bunları ben de eleştirmiyorum. Fiyat/olası performans bakımından gayet iyi transferler; umarım beklentileri karşılayabilirler. Ancak yeterince tecrübeli oyuncumuz varken, atılacak son kurşunların yine 30+ oyuncular olması aklıma yatmıyor. Ve genç birilerinin pek ismi bile geçmiyor, elalemin ağzının suyu da 37 yaşında filan adamlar için akıyor. Yönetim de sosyal medyayı gereğinden fazla, kulübün geleceğini tehlikeye atmak pahasına dikkate alıyor izlenimi veriyor...
Sami kodeste değil ki yav. Keramettin beni kodese tıktı. Bende uzun bir aradan sonra (5 saat) geri döndüm.Sami sandım. Hala kodesten çıkamadı; Ramiz Dayı gibi takılacak çıkınca
Sever misin mizahımı?