Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens de ''Sosyal Medya Fenomeni'' haline gelmeye başladı iyice. Bir 10 ya da 9,5 numaradan beklediklerimin yarısını sergileyebilmiş değil şu ana dek. Takım içi sosyalite filan bir yere kadar. Talibi varsa gidebilir, bonservis de istemez...

Benim gibi düşünen çoğu kişinin görüşünü açık edemediğini tahmin ediyorum. Sosyal Medya goygoyuna uymayı tecih ediyor büyük çoğunluk...Talibi çıkmazsa son 20-25 dakika filan katkı sağlayabilir, ona lafım yok da Okan Hocanın çok kritik bazı maçlarda en aksayan adam olmasına rağmen sahada tutmasına ifrit olduğumu belirtmek durumundayım, kendisine haddinden fazla güvenmesi zarar verebiliyor...

Katılıyorum taraftarın çok fazla tepkisini almadan yolları ayırmalıyız. Yoksa linç sırası ona gelecek.

Berghius. Bunlar nasil ortasaha istatistikleri?

Alalım gelelim şu adami ortasahaya ilaç olur...

Screenshot_2023-08-27-02-15-51-027_com.android.chrome-edit.webp

Bunlarda bir nedenidir ancak takımda Torreira dışında gerçek bir 6 no yok. Torreira yerine oynayan Berkan doğru pozisyon almayı bilmediğinden ve oyunu okuyamadığından topun olduğu noktada olmuyor sürekli ileride alakasız bir yerde yakalanıyor bu da orta sahayı boş gösteriyor. Berkan'ın böyle olmasının nedeni de adam kariyeri boyunca ki kendisi geç profesyonel olmuş birisi pres yapan yada çok koşan 8 rolünde oynamış olması. Torreira yokken bu konuda zorlanmamızın nedeni bence bu. Okan hocanın burada hatası orada hiç başkasını denememesi ben Efe- Sergio veya Efe-Berkan ikilisinin Berkan- Sergio ikilisinden çok daha uyumlu olacağına inanıyorum.
Bence bu konuda Torreira varken de tatmin edici değiliz sadece daha iyiyiz

Torreira varken pek sıkıntı yaşamadık bu konuda genel olarak.
Katılmam mümkün değil güzide kulübümüzden hücum sürekliliği konusunda beklentilerim çok daha yüksek. O klasik büyük takım oyununu yakalayamadık hala, bunu oturtana kadar da yakalayamayacağız. Geçen sezon sürekli kazandığımız için bu problem hasıraltı edilmiş gibi oldu ama bayadır var

Oguzhan sesko , Hakan motz olunca bildirim atin agalar.

Bunlarda bir nedenidir ancak takımda Torreira dışında gerçek bir 6 no yok. Torreira yerine oynayan Berkan doğru pozisyon almayı bilmediğinden ve oyunu okuyamadığından topun olduğu noktada olmuyor sürekli ileride alakasız bir yerde yakalanıyor bu da orta sahayı boş gösteriyor. Berkan'ın böyle olmasının nedeni de adam kariyeri boyunca ki kendisi geç profesyonel olmuş birisi pres yapan yada çok koşan 8 rolünde oynamış olması. Torreira yokken bu konuda zorlanmamızın nedeni bence bu. Okan hocanın burada hatası orada hiç başkasını denememesi ben Efe- Sergio veya Efe-Berkan ikilisinin Berkan- Sergio ikilisinden çok daha uyumlu olacağına inanıyorum.
Efe' nin bu seviye için hazır olmadığı çok belli. Kaan, Efe kadar da mı oynayamaz sence?..Cevabın evet ise Kaan transferi çok büyük hata demektir, her mevkiinin 3-4. seçeneği olacaksa niye alındı ki bu adam?..

3 gün sonra Şampiyonlar Ligi biletini alabilirsek hem maddi açıdan elimiz rahatlayacak, hem de asıl istediğimiz oyuncuların da bize gelmek için motivasyonları artacak.
Teknik ekip ve yönetimin A planı veya B planı da 3 gün sonraki sonuca göre devreye girecek.

Fofana, hoybiyerg, mckennie, gravenbech siralamasindan her hangi biri olsa çok çok iyi olur. Veratti farklı seviye ama özel hayatı ile ilgili çok olumsuz şeyler konuşuluyor. Endombele riskli.. ndidi yetersiz. Dominguez sıradan.. en nihayetinde hepsi zor ve maliyetli transfer..

Veratti’ye 1 milyon öderiz geri kalan maasini psg tamamlar

Sezon sonunda icardi de oldugu gibi nasil alacagiz diye merak ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt