GSCimbom

Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv Sayfa 364

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
552,6K
Sayfa
364/481

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrizio romano bir şeyler mi söylemiş - youtube videosunda (son vid) rastlamadım ama şu cümle 3 4 kere paylaşılmış:

-Fabrizio Romano: "Henüz medyada yer almayan olay yaratacak büyük bir haber olacak."-

Ben bulamadım işin aslını şu an

fabrizio.jpeg

Bence de boşa bekliyoruz bu adamı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Verattiyi bu yönetim getirirse - Türkiye'de olabilecek en zor transferi gerçekletirir ama olrusa da bonservis söz konusu olamaz - icardi gibi kiralarsın ama bonservis kısmı hayal olur.

Maximum 1 sezon kiralamaya bakar bu iş - o da icardi gibi çıkmayabilir. Gitti adam müthiş oynadı o zaman araplar zaten basar parayı alır performans görürse.

Ben Torriera trsanferi gibi - banko ihtiyıcımız olan - kira mira vs aklımızda kalmayacağı bir şekilde trasnfer istiyorum kilit noktaya.

Benim anladığım ,

Molde maçıyla beraber Ramos olayını yapacaklar gibi duruyor.
8 içinde 1 Eylül - 4 Eylülü bekleyeceğiz sanki. 1 Eylül Avrupa transfer kapanışı - 4 eylülde gruplar için kadro bildirme olaraktan.

Gruplara kalırsak Ramos+Veratti/Partey/Höjberg ayarında adamlar gelecek kalamazsak Sanchez+Wijnaldum ayarında adamlar gelecek benim anladığım kadarıyla.Erden başkan herşeyi bir plan dahilinde yapıyor 2 transfer de şampiyonlar ligi faktörüne bağlı o yüzden bekletiliyor.Salıdan sonraki 3-4 gün için klavyeleri yağlayın şimdiden :d

Son düzenleme:
Şl kadro bildirimine 1 hafta var ve net olarak bir orta saha ismi çıkmadı yönetimi tebrik etmek lazım gizlediler demek ki aksini düşünmek istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt