Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrizio romano bir şeyler mi söylemiş - youtube videosunda (son vid) rastlamadım ama şu cümle 3 4 kere paylaşılmış:

-Fabrizio Romano: "Henüz medyada yer almayan olay yaratacak büyük bir haber olacak."-

Ben bulamadım işin aslını şu an

fabrizio.jpeg

Bence de boşa bekliyoruz bu adamı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Verattiyi bu yönetim getirirse - Türkiye'de olabilecek en zor transferi gerçekletirir ama olrusa da bonservis söz konusu olamaz - icardi gibi kiralarsın ama bonservis kısmı hayal olur.

Maximum 1 sezon kiralamaya bakar bu iş - o da icardi gibi çıkmayabilir. Gitti adam müthiş oynadı o zaman araplar zaten basar parayı alır performans görürse.

Ben Torriera trsanferi gibi - banko ihtiyıcımız olan - kira mira vs aklımızda kalmayacağı bir şekilde trasnfer istiyorum kilit noktaya.

Benim anladığım ,

Molde maçıyla beraber Ramos olayını yapacaklar gibi duruyor.
8 içinde 1 Eylül - 4 Eylülü bekleyeceğiz sanki. 1 Eylül Avrupa transfer kapanışı - 4 eylülde gruplar için kadro bildirme olaraktan.

forvet aradigimiz dogru mu? ins dogrudur

bakambu ve halil'le olmaz bu is... halil'i bjk veya ts'ye hediye edelim en azindan maasindan kurtuluruz

Bu nevzat tier kaç oluyor? Bu adam ziyech transferinde iddaya girip kaybettiğinde hesabı kapatmayacak mıydı? Tier 200 felan olacak adamı 1 veya 2 yapmışız

Gruplara kalırsak Ramos+Veratti/Partey/Höjberg ayarında adamlar gelecek kalamazsak Sanchez+Wijnaldum ayarında adamlar gelecek benim anladığım kadarıyla.Erden başkan herşeyi bir plan dahilinde yapıyor 2 transfer de şampiyonlar ligi faktörüne bağlı o yüzden bekletiliyor.Salıdan sonraki 3-4 gün için klavyeleri yağlayın şimdiden :d

Son düzenleme:
Şl kadro bildirimine 1 hafta var ve net olarak bir orta saha ismi çıkmadı yönetimi tebrik etmek lazım gizlediler demek ki aksini düşünmek istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt