Bunu bizim için mi söylemiş?Fabrizio romano bir şeyler mi söylemiş - youtube videosunda (son vid) rastlamadım ama şu cümle 3 4 kere paylaşılmış:
-Fabrizio Romano: "Henüz medyada yer almayan olay yaratacak büyük bir haber olacak."-
Ben bulamadım işin aslını şu an
Ekli dosyayı görüntüle 217045
türkler o şekilde paylaşıyorda - güya youtube videosunda demiş - bende bulamadım o yüzden tivit falan paylaşmadım (boşa etkileşime uyuzum çünkü)Bunu bizim için mi söylemiş?
Çok yüksek ihtimalle 40 50 milyon verip Araplar alır, onların transferin sezonu 20 Eylül'e kadar açık.
Uğurcan abarttginiz kadar değil dedik dinletemedijUğurcan ın yediği golü muslera yese topla tüfekle saldırırdınız
Fabrizio romano bir şeyler mi söylemiş - youtube videosunda (son vid) rastlamadım ama şu cümle 3 4 kere paylaşılmış:
-Fabrizio Romano: "Henüz medyada yer almayan olay yaratacak büyük bir haber olacak."-
Ben bulamadım işin aslını şu an
Ekli dosyayı görüntüle 217045

Seneye mi olur bilmiyorum ama hazırlığımizi da yapmalıyız Muslera sonrası kalede büyük boşluk hissederiz.Umarim seneye transfer aşkı yüzünden muslerayı göndermek gibi bir kekoluk yapmayız