Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizimkiler heralde avrupa deadline olan 1 Eylül ve gruplara bildirilecek kadro süresi 4 Eylül'e bakıyorlar diye düşünüyorum.
Paran varsa sorun değil ama son günde istediğimiz elemanı alamazsak ortada mal gibi kalacağız gibime geliyor

Segio Oliveira 'nın çok iyi bir futbolcu olduğunu kabullenelim derim.

Çok saçma düşünce hadi thuram için dese anlarim da diarra zorlanır. Alma ihtimalin olan bir oyuncu ve Fransa milli takımı yaptığı anda bonservisi 30 milyona çıkar.
Parayı ihtiyacı olmayan bir kulüp orası. Parayla satın alamazsın, dediğin gibi parlasa otomatikman Chelsea’ye gidecek zaten.

Paran varsa sorun değil ama son günde istediğimiz elemanı alamazsak ortada mal gibi kalacağız gibime geliyor
Tamda bu nedenden dolayı "bunu bağladık daha iyisi düşer mi" yi ortasaha için yapmamak lazım . Dominguez doğru adamsa teknik ekip "hemen yapıştır başkan" diyorsa - alınsın önümüze bakalım.

dediğin gibi Belmas döneminde yönetim beceriksizliğinden şu an kapı gibi Gedson'umuz vardı - Asunciao gibi saçma seylere bel bağlamazdık. Yanlış bakış açısından dolayı aynı yola düşmeyelim korkusundayım.

bayır domuzu, hayvan oğlu hayvan 8 numara, cl gruplarından çıkın ondan sonra mı geleceğim dedi..

Prime Ramos u hakemler olmasa elerken defansında semih-dany vardı.
Takıma uyumdan ziyade yıldız alımına yatırım yapmayalım.

Dominguez'i yarın alabilirsin mesela, Avrupa piyasasinda deadline day de bile kac tane transfer oluyor yav sanki bilmediğimiz birşey.
olabilir ama takimindan ayrilmak isteyen bir futbolcu , veya bir takiminin satmak istedigi futbolcuyu kimse almaz ise 1 eylule kadar bizim elimiz cok daha guclenir demek istiyorum ben cunku fazla secenek kalmiyacak o futbolcu ve takim icin.
ha ila as futbolcu almak istiyorsan onuda 1 eylule kadar yaparsin ama daha pahali olur cunku o takimda o futbolcunun yerini doldurmak isteyecektir, suan as futbolcular normalinden daha pahaliya satilir.

Orta saha transferi icin acele etmemek yanlis degildi fakat bokunu cikardilar, agustos 30 oldu nerdeyse

En gec 10-15 agustos gibi bitmeliydi bu is

Bu saatten sonra tatmin edecek biri gelecegini sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt