- 27 Ocak 2010
- 139.152
- 105.428
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paran varsa sorun değil ama son günde istediğimiz elemanı alamazsak ortada mal gibi kalacağız gibime geliyorbizimkiler heralde avrupa deadline olan 1 Eylül ve gruplara bildirilecek kadro süresi 4 Eylül'e bakıyorlar diye düşünüyorum.
Parayı ihtiyacı olmayan bir kulüp orası. Parayla satın alamazsın, dediğin gibi parlasa otomatikman Chelsea’ye gidecek zaten.Çok saçma düşünce hadi thuram için dese anlarim da diarra zorlanır. Alma ihtimalin olan bir oyuncu ve Fransa milli takımı yaptığı anda bonservisi 30 milyona çıkar.
Ramos da kaçtı.
Tamda bu nedenden dolayı "bunu bağladık daha iyisi düşer mi" yi ortasaha için yapmamak lazım . Dominguez doğru adamsa teknik ekip "hemen yapıştır başkan" diyorsa - alınsın önümüze bakalım.Paran varsa sorun değil ama son günde istediğimiz elemanı alamazsak ortada mal gibi kalacağız gibime geliyor
insanlara böyle ithamda bulunanlar genelde gizli yuvarlak oluyorlar.
bence asistan gibi biri var - "abi bunlar dönüyor sosyal medyada" diye veriyor adama - TV'de konuşuyor.Zeki sabah çıkan haberleri okumamış
olabilir ama takimindan ayrilmak isteyen bir futbolcu , veya bir takiminin satmak istedigi futbolcuyu kimse almaz ise 1 eylule kadar bizim elimiz cok daha guclenir demek istiyorum ben cunku fazla secenek kalmiyacak o futbolcu ve takim icin.Dominguez'i yarın alabilirsin mesela, Avrupa piyasasinda deadline day de bile kac tane transfer oluyor yav sanki bilmediğimiz birşey.
Ramos da kaçtı.