Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.320
- 58.489
- 3.383
Asiri kotu oyuncuydu yaMustafa Sarp box to box olayının virtüözü idi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asiri kotu oyuncuydu yaMustafa Sarp box to box olayının virtüözü idi

Artık ben de 1 dinleyicisi oldum kanks yav![]()
ali yiğit'in önüne FIFA'da denk gelmemiş olabilirİniestayi araplara nasil kaptirdik
Boyu da kisaydi
Hem 8 Numara'yı Hem De Bu Semicenk'in Mesele Klibini Bekliyoz Değil Mi Kanks Yav
1 eylüle kadar transfer beklemiyorum. O tarihe kadar 2-3 yabancıyı yollamamız lazım. 2 eylülde şampiyonlar ligi için kadro bildirilecek sanırım. 1-2 Eylül arası 24 saat içerisinde yolladığımız yabancı sayısı kadar transfer açıklarız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berkan yanında Torreira olunca iyi de kendi ön libero oynayınca takımın şaftı kayıyor ahbap. Umarım gerçekleşmez ama ben Torreira'dan uzun süreli sakatlık bekliyorum sezon başı idmanları kaçırdığı için. Öndeki ofansif 5'li de ekstra yoracak herifi.Berkan mehmet guven ve mustafa sarpin toplamindan daha iyi on libero oynuyodur
Hatta kaan da.
Berkan yeterli oldugu icin demedim yaw %100 katiliyorum sanaBerkan yanında Torreira olunca iyi de kendi ön libero oynayınca takımın şaftı kayıyor ahbap. Umarım gerçekleşmez ama ben Torreira'dan uzun süreli sakatlık bekliyorum sezon başı idmanları kaçırdığı için. Öndeki ofansif 5'li de ekstra yoracak herifi.
Torreirasız orta saha da bana güven vermiyor. Sadece ligde olsak veya ŞL yerine uefa grubunda olsak kotarırız derdim ama ŞL ve ligi götürmez bu orta saha. Ortada bir kalabalık var ama hepsi 8 no gibi. Bize 6 no lazım bence.
Kaan'a OK ama bir 90 dk görelim derim.

Ben memnun olurum forumda beğenilmiyor ama yaşı olsun altyapısı olsun takım kadromuz olsun ben umutlu olurum.Ramos felan deniyor ama ben geleceğini sanmıyorum.Beklentim Davinson Sanchez ve Dony Van de Beek.Ziyech le beraber UEFA da final oynayan şampiyonlar Ligi'nde yarı final yapan oyuncular ve yaşları da gayet uygun.Son gün 8 no diye Van de Beek getirseler ne tepki verirdiniz ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iyi de top calamiyor. Kaan'nin dogru yerlere cok net paslari vardi.bu kaan berkan kıyaslamasında bir hata var arkadaşlar
kaan hep skoru aldığımız v eoyunu tutmak istediğimiz anlarda girdi önliberoya
maçlar geldi gittili olunca kaan inanılmaz ağır kalabilir
berkanın top kazanması çok kötü ama en azından git gel yapabiliyor
Son gün 8 no diye Van de Beek getirseler ne tepki verirdiniz ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepimizin git geli var knk.bu kaan berkan kıyaslamasında bir hata var arkadaşlar
kaan hep skoru aldığımız v eoyunu tutmak istediğimiz anlarda girdi önliberoya
maçlar geldi gittili olunca kaan inanılmaz ağır kalabilir
berkanın top kazanması çok kötü ama en azından git gel yapabiliyor