Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lazlar Milinkovic'i 40 milyona satti Murhan, bunu atlaman beni uzdu.
1693153403024.webp

En pahali transferleri 15 milyon bu sene.
Fiyatlari düsürmek icin hamle yapmadilar veya gercekten bu sene transfere ayirdiklari bütce limitli.
Araplar cash verdiyse bile bunlar pinti.

ya o arkadaşa ne bakıyosunuz ramos-a.sanchez-thiago-talisca hepsini istiyor

al ittihad taraftarı olmalıymış da yanlışlıkla gs olmuş

+30 yaş muhabbetine katılmıyorum. üst seviye, isim yapmış oyuncuları 26-27 yaşında buraya getiremeyiz. adamlar en verimli çağlarında gelmek istemiyor doğal olarak. paredes bile 29'unda olmasına rağmen gelmemek için 40 takla attı. bu oyuncuları ya scout tarzı bulmamız lazım ki bizde sabır yok ya da bir takım saha dışı problemleri olan düşüşe geçmiş oyuncular olması lazım ki bu durumda da buraya gelip iyi performans vermeme durumu da olabilir. bu sebeple şuanki transfer politikimazdı anormal bir durum yok bence. zaten gelen ya da gelmeye aday adamlar da 35-36 yaşında değil 30 yaşındalar. 3 sene sözleşme veriyoruz, 33 yaşına kadar pekala üst seviye performans gösterebilirler. oturan kaliteli takıma da ilerleyen transfer dönemlerinde scout transferleri denenebilir

Amrabat only Man UTD diyor.

Guendouzi de Lazio'ya gitmis.

Kaliyor Dominguez ve Bellegarde.

Ben olsam Bellegarde cekerdim ama defansif yonu cok kuvvetli oyuncu istiyorsaniz Dominguez iyidir.
Bellegarde istemem, ihtiyaca uygun oyuncu değil de Dominguez' e başka kulüplerden çok ciddi teklif gelmedi sanki. Avrupa' da transfer dönemi kapanınca ciddi bir ihtimal doğabilir. Sözleşmesinin son yılı ve baktım, takımın PD en yüksek iki oyuncusundan biri...

Real Madrid örneği tazedir mesela. Benzema-Kross-Modriç-Ramos vs ile domine ettiler Şampiyonlar Ligini. Önemli olan kalite ve atletizm seviyesidir. Yaş değil.

o oyuncular neredeyse 10 yıl beraber oynayarak o yaşa geldiler işte

real madrid ardayı aldığında galiba orhan uluca ya da emre özcandan duymuştum

son 10 yılda realin transferlerinde 26 yaş üstü oyuncu sayısı 3 müydü neydi

biri hazard biri de son transfer joselu idi hatırladıklarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt