Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.331
- 58.514
- 3.383
başka bi yere kaçmadan alın şu dominguezi getirin arkadaş her açıdan uygun bize işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam iste zamanla oldular diyorsun , takimin yas ortalamasi dusukse bu anca olabilir yoka yasli bir takimin yillarca beraber oynama sansi kalmiyor.Tamam da biz Real Madrid değiliz diyorum işte. Bu oyuncular ilk geldiklerinde hepsi ana parça değildi zamanla oldular. Biz bunu hiç bir zaman yapamayacağız. 28-32 arası oyuncular alıp omurga kurup eklemelerle istikrarlı başarı yakalamk dışında bir çaremiz yok. Bu omugaya bugünkü Boey - Zaniolo gibi eklerle bir şeyler yapabiliriz ancak.
Tamam da biz Real Madrid değiliz diyorum işte. Bu oyuncular ilk geldiklerinde ana parça değildiler zamanla oldular. Biz bunu hiç bir zaman yapamayacağız. 28-32 arası oyuncular alıp omurga kurup eklemelerle istikrarlı başarı yakalamk dışında bir çaremiz yok. Bu omugaya bugünkü Boey - Zaniolo gibi eklerle bir şeyler yapabiliriz ancak.
Türkiye'de yapamazsın bu yapılanmayı diyorum. 2 sene önce denendi hüsranla sonuçlandı. Biz ancak bu yaşta oyuncularla omurga kurup üstüne genç eklemelerle Avrupa seviyesinde başarı yakalayabiliriz.Tamam iste zamanla oldular diyorsun , takimin yas ortalamasi dusukse bu anca olabilir yoka yasli bir takimin yillarca beraber oynama sansi kalmiyor.
Milli ara var 1 maç sonra o arada döner.Ferdi sakatlanmis 9+2 hayirli olsun diyebilirmiyiz?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eski Turkce'de bir tur mezeMezzala ne demek
Gizli kaynağımın söylediğine göre bu hafta içi orta saha netleşir detay sormayın
Gizli kaynağımın söylediğine göre bu hafta içi orta saha netleşir detay sormayın
Gizli kaynağınıza koyim.
Twitter'da yazinca bir yaptirim yok.Bu goretzka nın adı bizle nasıl geçti? Adam Bayern 11 inde çok iyi oynuyor...
Yazmak beleş ve bir yaptırımı yok sonuçtaBu goretzka nın adı bizle nasıl geçti? Adam Bayern 11 inde çok iyi oynuyor...

2 sene onceki yapilanma yanlis degildi ama eksikti, takima kalite getirecek oyuncu alinmadi bu faktorlerin hepsini ele almak lazim. Zaten suan hep genc alinsin diyen yok, ama Zaha, Ziyech, Icardi, Mertens oynarken, orta sahaya 30+ oyuncu alinmasina karsiyim. Ustune bir de Ramos gelirse bu takima yasli diyecekler hele CL maclarinda yabanci muhabirlerin diyecegi ilk seylerden biri olur. Futbolun basit bir matematigi bu.Türkiye'de yapamazsın bu yapılanmayı diyorum. 2 sene önce denendi hüsranla sonuçlandı. Biz ancak bu yaşta oyuncularla omurga kurup üstüne genç eklemelerle Avrupa seviyesinde başarı yakalayabiliriz.
29 yaşındaki oyuncu 5 sezon üst düzey katkı verir sana atletizmi yerindeyse.