Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da biz Real Madrid değiliz diyorum işte. Bu oyuncular ilk geldiklerinde hepsi ana parça değildi zamanla oldular. Biz bunu hiç bir zaman yapamayacağız. 28-32 arası oyuncular alıp omurga kurup eklemelerle istikrarlı başarı yakalamk dışında bir çaremiz yok. Bu omugaya bugünkü Boey - Zaniolo gibi eklerle bir şeyler yapabiliriz ancak.
Tamam iste zamanla oldular diyorsun , takimin yas ortalamasi dusukse bu anca olabilir yoka yasli bir takimin yillarca beraber oynama sansi kalmiyor.

Tamam da biz Real Madrid değiliz diyorum işte. Bu oyuncular ilk geldiklerinde ana parça değildiler zamanla oldular. Biz bunu hiç bir zaman yapamayacağız. 28-32 arası oyuncular alıp omurga kurup eklemelerle istikrarlı başarı yakalamk dışında bir çaremiz yok. Bu omugaya bugünkü Boey - Zaniolo gibi eklerle bir şeyler yapabiliriz ancak.

elimizde fırsat var işte

çok iyi bir omurga ve kalite kurduk 2 yılda

muslera torreira icardi zaha angelino ziyech vb

şimdi bu omurgayı destekleyecek tamamlayacak ve muhtemelen eksikliğini hissedeceğimiz fizik gücünü dinamizmi katacak 2 oyuncuyla yürürüz

seneye inşallah zaniolo ve yunustan da iyi paralar gelecek takviye için kaynak olacak

Tamam iste zamanla oldular diyorsun , takimin yas ortalamasi dusukse bu anca olabilir yoka yasli bir takimin yillarca beraber oynama sansi kalmiyor.
Türkiye'de yapamazsın bu yapılanmayı diyorum. 2 sene önce denendi hüsranla sonuçlandı. Biz ancak bu yaşta oyuncularla omurga kurup üstüne genç eklemelerle Avrupa seviyesinde başarı yakalayabiliriz.

29 yaşındaki oyuncu 5 sezon üst düzey katkı verir sana atletizmi yerindeyse.

bu kadar zaman wijnaldum için beklememişizdir insch

Gizli kaynağımın söylediğine göre bu hafta içi orta saha netleşir detay sormayın

Gizli kaynağımın söylediğine göre bu hafta içi orta saha netleşir detay sormayın

Gizli kaynağınıza koyim.

Zahaya kronik diye diye başak gecen fenerliler iciin gram fair play hissiyatim yok , ferdi için ağlıyorlar Twitter'da 2 ay yokmuş , tekrarlanma riski de yüksekmiş inşallah sezonu kapatır

Bu goretzka nın adı bizle nasıl geçti? Adam Bayern 11 inde çok iyi oynuyor...

Bellegardeyi erkenden almadik, yildizda yildiz. En iyisinin pesindeyiz diye

2 mactir 2 gol 2 asist yapmis

Al simdi alabiirsen

Baby steps people. Once bir Porto-Benfica olalim, sonra sirasiyla Ajax-Dortmund, Milan-Barca, Bayern-Madrid de oluruz. Ama o seviyelere gelebilmek icin bu 10-15 milyon alim satim barajini gecelim.

Türkiye'de yapamazsın bu yapılanmayı diyorum. 2 sene önce denendi hüsranla sonuçlandı. Biz ancak bu yaşta oyuncularla omurga kurup üstüne genç eklemelerle Avrupa seviyesinde başarı yakalayabiliriz.

29 yaşındaki oyuncu 5 sezon üst düzey katkı verir sana atletizmi yerindeyse.
2 sene onceki yapilanma yanlis degildi ama eksikti, takima kalite getirecek oyuncu alinmadi bu faktorlerin hepsini ele almak lazim. Zaten suan hep genc alinsin diyen yok, ama Zaha, Ziyech, Icardi, Mertens oynarken, orta sahaya 30+ oyuncu alinmasina karsiyim. Ustune bir de Ramos gelirse bu takima yasli diyecekler hele CL maclarinda yabanci muhabirlerin diyecegi ilk seylerden biri olur. Futbolun basit bir matematigi bu.

29 yaşındaki oyuncu elbet 4-5 yil verebilir o katkiyi ama bu oyuncudan oyuncuya degisir elbet. Herkes Modric veya Sergio Ramos degil ki.

Bizim gibi kuluplerin maddi gucu zayif oldugundan dolayi (Avrupa icin) mecbur takimin yas ortalamasina dikkat etmesi gerekir, cunku yarin Boey , Nelsson gibi oyunculari parlatip o satislardan para kazanmamiz gerekiyor butceleri donusturebilmek adina. En iyi futbol oynayan takimlar hep uzun sure beraber oynama aliskanliga sahip olan takimlar olmustur gecmiste:

eski Milan
Barcelona (Pep zamani)
Real Madrid
son donem icin Man City

Bu takimlar bile suan yasli oyuncu almaz oldular (tek tuk aliyorlar tabi ama genel olarak degil , genc oyuncularin pesinde kosuyorlar daha cok).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt