Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramos su anda kuleyle konusuyor olabilir

biraz sabir beyler ins

26 yaşında bu kadar yetenekli bir adam nasıl bitiriyor abi futbolu

Mutsuz takımında, oynamak istemiyor, o toplulukla birlikte hareket etmek istemiyor

Bilmiyoruz bak bunu sen de ben de kimse bilmiyor belki oldukça geçerli sebepleri var

Adama yeni bir challenge lazım, yeni bir yol lazım, yeni hedefler yeni zaferler lazım belki

Yani adam 100 kilo olmuş, idmana geç geliyor falan bunlar kriter deği. Neden bu durumda olduğu kriter, onu da biz bilmiyoruz
Adamın sadece mental değil fiziksel de bir rehabilitasyona ihtiyacı var. Bizim de süremiz yok. O düzelene kadar şampiyonluk da gider CL de. 1 dombili yüzünden seneyi çöpe atmaya gerek yok. Lyondaki dombele yi herkes ister zaten.

Ptesi Şantiye üstüne ofise geldim - yok abi kafa yarınki maç , kura çekimi ve hafta boyunca olacak hareketlerde... iş miş konsantre 0 :D

ufak tefek tehlikelerde varya her şeyin içine edebilecek , o dahada gaza getiriyor nedense.

ya efsane kura çekeceğiz ya ölüm grubu
stoperde hareketler, bir yandan altyapı gençlerine teklifler yazılıyor çiziliyor
ramos bekliyoruz - nelsson arsenal diyorlar , e bir stoper daha mı diyoruz
mertens oliv midsjto ayrılıktan bahsediyorlar sonra efsane OS transferi geliyor diyorlar.

Game of Thrones bile bu kadar sükse yapmadı.

rüyamda amrabat ve verattiyi gördüm

kesin birini alacağız

bilen bilir benim rüyalar > fabrizio
1693207130283.webp

Ramos gelirse, ve OS de genc olmazsa, SL'de herkes hazir oldugu an Kerem yedege cekilirse, ilk 11in yas ortalamasi 30 civari olur.

Biz Ligimizin huzur evi repütasyonunu koruma pesindeyiz gibi geliyor bana.

Günaydın

Dünyanın en iyi stoperini aldık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yilmazdaichin
jose
ve bunlar gibi scout31 tayfa

fofanayi ve dominguezi cok istiyor

aman diyorum erden timur sakin bu adamlari alma

Eğer peşinden koştuğumuz adam değil de beklettiğimiz adam alınırsa buralar yangın yeri olacak anladığım kadarıyla... Allah sonumuzu hayır etsin...

gravenbarch manu gidiyor arkadaslar bild verdi haberi

gravenberchde elendi

yilmazdaichin
jose
ve bunlar gibi scout31 tayfa

fofanayi ve dominguezi cok istiyor

aman diyorum erden timur sakin bu adamlari alma
dominguez o kadar vasat mi ki yav ? gerçi aklımda OS denince son zamanlardan kalan bir "pulgar" olayı var... endişem yok desem yalan söylemem ama en azından Yönetim Belmas gibi değil.

gravenbarch manu gidiyor arkadaslar bild verdi haberi

gravenberchde elendi
Man U 'dan bi topçuya karşılık "kiralık" verilecek yazıyordu.

Açıkçası zaten çok imkan vermiyordum Bayernden genç ve beklenti yüksek adam koparabileceğimize.

İşin aslı biz böyle büyük takımdan geçmiş - bir noktada ismini ortaya koymuş adamlar değilde , harbi altyapısı sorgulanmayacak yerlerden 20-22 yaşlarında adamlar koparabilsek - ki biraz yaptık bunu ama şans mı değil mi bilmiyorum Nelsson ve Marcao'da - o zaman 1 -2 sınıf atlarız

Belki de Ramosun menejeri geliyordur ucakla bilemeyiz tabi Ramosu stada getirip Molde ye elenirsen büyük rezillik olur diye düsünüyorum adam sessiz sedasiz staddan mi ayrilacak :D

Thiago Silva 39 yaşında hala ilk 11 oynuyor chelsea de

Ramos 37 yaşında rahat 2-3 sene performans vererek oynar

Psg de iç karışıklık var messi Neymar Veratti vs hepsi dağıldı eğer psg de sorun yaşamasaydı ilk 11 e ilk yazılacak isimlerden biri olurdu orada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarın akşamki maçta güzel bir sonuç alalım da stresimiz yetmiyormuş gibi bir de maç stresi yaşıyoruz. Aynı zamanda şu transfer döneminin de bir an önce bitmesi lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt