Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.235
- 25.610
- 2.598
@Levent Akgün abi ramosu taşıyan teyyare kalktı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksama dedi, 21:15 yanilmiyorsam@Levent Akgün abi ramosu taşıyan teyyare kalktı mı?
Adamın sadece mental değil fiziksel de bir rehabilitasyona ihtiyacı var. Bizim de süremiz yok. O düzelene kadar şampiyonluk da gider CL de. 1 dombili yüzünden seneyi çöpe atmaya gerek yok. Lyondaki dombele yi herkes ister zaten.26 yaşında bu kadar yetenekli bir adam nasıl bitiriyor abi futbolu
Mutsuz takımında, oynamak istemiyor, o toplulukla birlikte hareket etmek istemiyor
Bilmiyoruz bak bunu sen de ben de kimse bilmiyor belki oldukça geçerli sebepleri var
Adama yeni bir challenge lazım, yeni bir yol lazım, yeni hedefler yeni zaferler lazım belki
Yani adam 100 kilo olmuş, idmana geç geliyor falan bunlar kriter deği. Neden bu durumda olduğu kriter, onu da biz bilmiyoruz
rüyamda amrabat ve verattiyi gördüm
kesin birini alacağız
bilen bilir benim rüyalar > fabrizio
dominguez o kadar vasat mi ki yav ? gerçi aklımda OS denince son zamanlardan kalan bir "pulgar" olayı var... endişem yok desem yalan söylemem ama en azından Yönetim Belmas gibi değil.yilmazdaichin
jose
ve bunlar gibi scout31 tayfa
fofanayi ve dominguezi cok istiyor
aman diyorum erden timur sakin bu adamlari alma
Man U 'dan bi topçuya karşılık "kiralık" verilecek yazıyordu.gravenbarch manu gidiyor arkadaslar bild verdi haberi
gravenberchde elendi