Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.463
- 917
- 1.853
Boey goretzka takası falan diyorlar onu mu gördünNelson, Boey ve Sergio satiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey goretzka takası falan diyorlar onu mu gördünNelson, Boey ve Sergio satiliyor
Palavranin tillahi yawbizde deneyelim neden olmasın, satışta kararı biz verdikten sonra kalır bizde
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ferdi'nin defansi kotu. Onu alan UCL sampiyonluguna veda eder.CL 'de iyi performans olursa (ki oyunumuz oturursa mutlaka olacaktır) sadece Bayern ve Arsenalle kalmaz o iş .
Çok ciddi rekor transfer yapabilir Boey.
Edit: bayern aynı zamanda Ferdi'yi de takip ediyor diye biliyorum ama CL avantajı yüzünden (bide avrupa vatandaşı Boey) çok daha avantajlı pozisyonda Boey
Evet ama kaynak tr basiniBoey goretzka takası falan diyorlar onu mu gördün
adam bizim takımdaki herkesten fit. o fizikle 4 sene daha oynar bence.37 yaşında ramos tedirgin ediyor, büyük risk.
Chelsea'nin son dönem başarısız olmasının sebebi Silva değil, ki adamlar CL aldı başarısız demek ne kadar doğru tartışılırAynen 40 yaşındaki herifin oynadığı Chelsea çok iyi örnek, çok başarılı bir kulüp zira. Başarıdan başarıya koşuyorlar. Az söylemişsin Ramos da 5 sene alan oynar en az. 42 yaşına kadar oynasın dünyanın eski en iyi stoperi
Son iki sene içerisinde Ramos'u üç kez falan izlememiş halinizle saçma sapan çıkarımlar yapmaya devam. 31.
Katılıyorum - kıyas amaçlı demek istemedim. Ferdi'ninde ofansı Boey'den iyi misal. Yerli olarak fenerli menerli farketmez iyi topçu Ferdi bence.Ferdi'nin defansi kotu. Onu alan UCL sampiyonluguna veda eder.
Ridvan, en son sakatti sonra da yedek.Katılıyorum - kıyas amaçlı demek istemedim. Ferdi'ninde ofansı Boey'den iyi misal. Yerli olarak fenerli menerli farketmez iyi topçu Ferdi bence.
Gerçi BJK deki o sarışın çocuğuada öyle dedik - trasnfer yaptı, ne oldu acaba ona .
Altına kocaman İRONİDİR yazmak suretiyle siz muhterem renktaşlarımın akıllarına hakaret etmek istemedim
kerem>zaha
bu zahadan bir yol olmaz
zaten hayrinin beğendiği adamdan yol olmayacağı belliydi
kışın crystal palacea 10 milyona satarız gibi duruyor
he he sen de inandın de mi bırak bu işleri ya
kerem>zaha
bu zahadan bir yol olmaz
zaten hayrinin beğendiği adamdan yol olmayacağı belliydi
kışın crystal palacea 10 milyona satarız gibi duruyor
Analiz budurArkadaşlar şimdi şöyle düşünün
Diğelim ki Ramos'u 37 değil de 27 yaşında almış olsak 10 yıl bizde kalsa çok iyi oynuyor olsa bir sene daha kalsın yaa demeyecek miydik. İyi tarafından bakmaya çalışın