Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL 'de iyi performans olursa (ki oyunumuz oturursa mutlaka olacaktır) sadece Bayern ve Arsenalle kalmaz o iş .

Çok ciddi rekor transfer yapabilir Boey.

Edit: bayern aynı zamanda Ferdi'yi de takip ediyor diye biliyorum ama CL avantajı yüzünden (bide avrupa vatandaşı Boey) çok daha avantajlı pozisyonda Boey
Ferdi'nin defansi kotu. Onu alan UCL sampiyonluguna veda eder.

Şampiyonlar ligine kalıp şöyle bir kura çeksek 3 tane 8 numara almış kadar mutlu olurum.

Feyenoord
Porto
Kopenhag
GALATASARAY

Aynen 40 yaşındaki herifin oynadığı Chelsea çok iyi örnek, çok başarılı bir kulüp zira. Başarıdan başarıya koşuyorlar. Az söylemişsin Ramos da 5 sene alan oynar en az. 42 yaşına kadar oynasın dünyanın eski en iyi stoperi

Son iki sene içerisinde Ramos'u üç kez falan izlememiş halinizle saçma sapan çıkarımlar yapmaya devam. 31.
Chelsea'nin son dönem başarısız olmasının sebebi Silva değil, ki adamlar CL aldı başarısız demek ne kadar doğru tartışılır

Benzer şekilde Pepe örneği de var Porto'da

Burada esas itiraz edilecek nokta şudur: Ramos Madrid'deki son sezonu ve PSG'deki ilk sezonunu sakat geçirdi. Ondan öncesinde de bir stopere göre ortalamadan fazla sakatlanan bir herifti. Silva ve Pepe görece sağlam olmalarına rağmen bu yaşlarda artık senede 15 maç kaçırıyorlar

Biz sezonun yaklaşık yüzde otuzunu kaçıracak bir adama yüklü maaş verecek, hem de oturmuş bir tandem varken bunu yapacak kadar zengin bir kulüp müyüz?

Ferdi'nin defansi kotu. Onu alan UCL sampiyonluguna veda eder.
Katılıyorum - kıyas amaçlı demek istemedim. Ferdi'ninde ofansı Boey'den iyi misal. Yerli olarak fenerli menerli farketmez iyi topçu Ferdi bence.

Gerçi BJK deki o sarışın çocuğuada öyle dedik - trasnfer yaptı, ne oldu acaba ona .

Gökhan Aydemir
Altına kocaman İRONİDİR yazmak suretiyle siz muhterem renktaşlarımın akıllarına hakaret etmek istemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt