Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim
Resim

Ben de öyle düşünüyordum ama çok sıkıntı değil gibi, son 2 maça yazabiliyoruz ilk 6 maçtan 4 ü kolay kazanabileceğimiz maçlar gibi problem olmayabilir
5 galibiyet + 2 beraberlik bizi üstü tura bırakır. Takımın eksik bölgelerini kapatalım. Lig yarışında rotasyon önemli. Aynı adamlarla 50 maç yapamayız.

Ebimbe profilinde bir oyuncu bulup almamız lazım kesin, mutlaka zenci, ikili mücadelede başarılı ve dribbling yapabilen bir oyuncu olmalı. Bu eleman tam aradığımız oyuncu gibi görülüyordu, üçlünün sağında da oynuyor. Zenci eksikliğimiz var ortasahada…..

Ebimbe profilinde bir oyuncu bulup almamız lazım kesin, zenci, ikili mücadelede başarılı ve dribbling yapabilen bir oyuncu olmalı. Bu eleman tam aradığımız oyuncu gibi görülüyordu, üçlünün sağında da oynuyor.
Şu transfer döneminde adı çıkmış bizim takımın tam ihtiyacı olan oyuncu bu profili bu işte.

Bana göre nokta hamle olur ama işte hiç haber yok. Bari şu işi başarın ya...

Andy Calcio atesi vermis.

Ligde önemli ligde mutlaka şampiyon olmamız lazım cl ye gidebilmek için
Aynen öyle, ligde zaten kullanacağız, Avrupa’nın son 2 maçında kullanacağız, bunlar dışında kalan kadro kendi sahasında paok, elfsborg deplasmanda rfs malmö yenemiyorsa avrupada çok da hedef düşünmemek gerek zaten

Zalewski bonservisli mi kiralık mı bilgi var mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyide bundan sana ne seni ne ilgilendirir rahatsız oluyorsan git engelle oradan ben senin yazdığına çizdiğine takılıyormuyum olumsuz olumsuz haberlere oturup ağlayalım mı el ele tutuşup
Olm 1200 tane mesaj atmışsın geldi,gelecek,görürsünüz falan şimdi tek tek uğraştırtma ss le falan aramaya rabiot-ahmet okan yaz oku kendi yazdığın mesajları

E adam da gelmemiş

Sana diyoruz ki haklı olarak efendi gibi şunu yapma

Aynen öyle, ligde zaten kullanacağız, Avrupa’nın son 2 maçında kullanacağız, bunlar dışında kalan kadro kendi sahasında paok, elfsborg deplasmanda rfs malmö yenemiyorsa avrupada çok da hedef düşünmemek gerek zaten
Bize normal şartta bu 2 oyuncu bile az bu takıma ekstra olarak 1 stoper daha lazım elini kolunu sallayarak geçiyor rakipler Adana maçında iyiydik ama o maç bile pozisyon verdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt