Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.053
- 101.273
- 5.238
YakışmışYeni avatarım nasıl
Özgün düşündüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YakışmışYeni avatarım nasıl
Özgün düşündüm
Engelledim rtaş uğraşamam boş flood yapıp mesaj sayısını öldürmeye gerek yok zaten bana sarmasa saracak başka birini bulur illaki@Samet Nalbant millete sataşma lan. Edebinle yazılanları oku sonra yol al
İkiside çok elzem ikiside eksik olduğumuz profil ebimbe temaslı oyunu seven topla kateden orta saha nicolada hızlı tempolu orta kesen kanat bek bu iki profildede oyuncu eksiğimiz varBence ebimbe her türlü daha elzem
Osimhen geldi, bu mu gelmeyecek? 1 sene iyi top oynar, gider çok isterse.Zalewski’ye anlaşırsak transfer biter gibi duruyor da oyuncu 22 yaşında Türkiye’ye gelir mi soru işareti..
İşte oradada ikna kabiliyeti önemli allahtan harfi ilgileniyor umudum varZalewski’ye anlaşırsak transfer biter gibi duruyor da oyuncu 22 yaşında Türkiye’ye gelir mi soru işareti..
Adamın mesajlarını yok sayıyorum adam halen like atıyor narşist sanırımEngelledim rtaş uğraşamam boş flood yapıp mesaj sayısını öldürmeye gerek yok zaten bana sarmasa saracak başka birini bulur illaki
Psv ile bizim maaş skalası bir mi? Biz kim milyoner olmak ister gibi dağıtıyoruz maaşlarıZalewski şampiyonlar liginde oynayan Psv'yi beğenmemiş bize geleceğini pek zannetmiyorum açıkcası. Bizim medyanın ruh hali Hermoso transferi öncesine baya benziyor.
samet nalbant meczuptur renktaşAdamın mesajlarını yok sayıyorum adam halen like atıyor narşist sanırım