Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramızda para toplayıp kulübü satın alalım. Tüm herkesi ihraç eder, keyfimize bakarız. 10 numara da yönetiriz kulübü.

Olm 1200 tane mesaj atmışsın geldi,gelecek,görürsünüz falan şimdi tek tek uğraştırtma ss le falan aramaya rabiot-ahmet okan yaz oku kendi yazdığın mesajları

E adam da gelmemiş

Sana diyoruz ki haklı olarak efendi gibi şunu yapma
Bende sana efendi gibi diyorum ki rahatsızsan engelle buradaki insanlara bir yanlışımmı var ben 1200 tane yorum yaptıysam 1200 tane de yalan yanlış habere inanıyorsunuz gidip hepsinin altına tek tek yazıyormusun sen daha fazla uzatacaksan ben seni engelleyeceğim cidden çocuk muhabbeti yapıyoruz şurada Şuan

Bende sana efendi gibi diyorum ki rahatsızsan engelle buradaki insanlara bir yanlışımmı var ben 1200 tane yorum yaptıysam 1200 tane de yalan yanlış habere inanıyorsunuz gidip hepsinin altına tek tek yazıyormusun sen daha fazla uzatacaksan ben seni engelleyeceğim cidden çocuk muhabbeti yapıyoruz şurada Şuan
Engellersen çok sevinirim rtş

Alın carciomercato geldi işte güvenilir kaynak

Olm bak oldu mu olmadı mı Yeter artık okuduğumu anlayamıyorum. Elim ayağım titriyor bişey görünce. Kim geldi kim gelcek Hangisi oldu hangisi olmadı kafam yandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt