Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani nerde bu transferler 3-4 gün kaldı son güne transfer nöbeti mi tutturacaksiniz?Avrupa da transfer dönemi bitmiş 9 gündür adam alamamak da nedir.Ya adam gibi alın ya da defolun gidin biz bu takımı eksik kadro istemiyoruz.İlk defa heyecanlandım bu dönem Zalewski ve Ebimbe haberlerine onu da elinize yüzünüze bulastiriyorsunuz.

3 saattir yoktum hicbir sey kacirmamisim gibi

Katar’da transfer döneminin son günüymüs benim bildigim yönetim ziyech’i gönderir ebimbe’yi alamaz

Zalewski kulüp ve hoca hakkında kimden fikir alacak Zanioloyla Angelihodan mı ¿
Kesin gelir o zaman

1725889735447.webp

Cicaldau haberlerini duydukça bile sinirleniyorum bu adamı halen kadroda tutuyorlar.

Bu yönetimin osimhen'i alması inanılmaz büyük bir şans ya. Hala nasıl becerdiler aklım almıyor avengers filmindeki gibi 14 milyon altı yüz beş ihtimalden bir tanesi gerçekleşti galiba. Bu beceriksizler Zalewskiden red yedikten sonra Yusuf Özdemir'e 3-4m euro gömerse şaşırmam

Transfer döneminin Allah belasını versin
38 yaşındayım toplasan 3 veya 4 kere güzel geçmiştir
Genelde psikolojimizin bozulduğu dönem
Keşke transfer sezonu 20 gün olsa

Bu yönetimin osimhen'i alması inanılmaz büyük bir şans ya. Hala nasıl becerdiler aklım almıyor avengers filmindeki gibi 14 milyon altı yüz beş ihtimalden bir tanesi gerçekleşti galiba. Bu beceriksizler Zalewskiden red yedikten sonra Yusuf Özdemir'e 3-4m euro gömerse şaşırmam
Gardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt