Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.002
- 33.496
- 3.073
PSVye gitmeyen adam bize gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hazırım nasıl olsa hoca verim alamayacak en azından ucuz olurlar.Kendinizi iki tane kronik sakat veya fazla kilolu ndombele'ye hazırlanmadınız mı hala ?
vallahi haklısın tatlımFransa 2.liginde ne ebembeler vardir be
Bunları gerçekten kulübün kapısından sokmayacaksın, fb tarafından bir tane böyle haber çıkmıyor, sanki fb nesrye 4 veriyor aslında 6 verdiğini moruinhoya ne kadar verdiğini biliyoruz ama onların gazetecilerinden bunları hiç duymuyoruz, oyuncu feshediyorlar ne kadar para ödediklerini bilmiyoruz, biz ise küsuratına kadar öğreniyoruz, bir gün tete gir gün zaha bir gün ziyechAnk ye göre ziyeşin maaş 6m muş
2-3 m değilmiydi kap açıklamasına göre
6 olsa arabistana gitmek için kırk takla mı atar.Ank ye göre ziyeşin maaş 6m muş
2-3 m değilmiydi kap açıklamasına göre
Usta işte tam da demek istediğim bu, dün bu haberi muhabire sızdıran net oğlu netttt hain, açıklamak zorundalar.yav madem olmayacaktı niye haber sızdırıyoruz medyaya
boş yere umutlandık...
Bitcoin ne alaka hocamBakın tekrar söylüyorum, bu Btc ve e kaplanın haberi aldığı kaynak net haindir, açıklamak zorundalar, 1 değil 2 değil 3 değil sürekli aynı şey oluyor.
Ben acikliyim Cenk ergunBakın tekrar söylüyorum, bu Btc ve e kaplanın haberi aldığı kaynak net haindir, açıklamak zorundalar, 1 değil 2 değil 3 değil sürekli aynı şey oluyor.
Burhan can terzi yav o da verdi ya haberiBitcoin ne alaka hocam
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İfşa olsun usta, hain diye resmen damgayı yesin. İsim herkim ise çıksın ortaya.Ben acikliyim Cenk ergun