Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakatlık 2.webp
sakatlık 1.webp

Zalewskinin alternatifi olduğu söylenen Pelegrini'nin yaşaması mucize başına gelmeyen kalmamış herifin :asd:

İlk gün, son ders zili ile ilk günü tamamladık. Eğitim öğretim yılımız esen olsun.

Son durum ne şimdi kimse gelmiyor di mi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir haber yapıyorsun oyuncu ile anlaşıldı bugün gelecek diye, oyuncuyla anlaşmanın olmadığı yönünde haberler çıkıyor, başını kuma gömüyorsun, işini hakkıyla yapıyorsan çıkıp ya haberinin arkasında duracaksın ya da yanlış haber yaptım özür dilerim diyeceksin, bunlar bu beceriksizlikle başka bir iş yapıyor olsalar 2.gün kapıya konur, ama muhabirlik işi çok kolay

Kulüpte bi hain var bunun başka bi açıklaması yok, 1 değil 2 değil 3 değil, bu ne la, muhabirlere sövüp sayıyoz da, adamlara daha görüşme sırasında bitti tamam falan diye bilgi gidiyo, çok acemice işler yapıyorlar diyecem, hadi 1 olur 2 olur acemilik diyecem, ama artık bu hainlik. Bu Emre ve Btc kaynaklarını ifşa etmek zorundalar, işte hain bunlar.

Btc ve e kaplan ın kaynakları bu kulübün HAİNidir.

Kendinizi iki tane kronik sakat veya fazla kilolu ndombele'ye hazırlanmadınız mı hala ?

ne gerek varsa...
Ne gerek olduğunu söyleyeyim. Dursun Özbek'in Cenk Ergün'e oy potansiyeli nedeni ile gebeliği var nedeni ise geçmiş seçimlerde Eşref'e karşı Dursun'un tarafında saf tutmuştu. Seneye de seçim var gelecek başkanın kendi ile çalışmayacağını %90 tahmin ediyor/biliyor Cenker bey.

Bu nedenle yeni sözleşme imzalayıp yeni gelen başkanın kovması durumunda ( büyük ihtimal) tazminat kovalayacak Cenker ki daha önce kulüpten tazminat almışlığı var.

Başkan Okan Buruk ile sözleşme konusunda ki hassasiyeti neden Cenker konusunda göstermiyor acaba. Seçimi kazanmadan Okan hoca ile sözleşme yenilemem etik olmaz yeni gelen yönetimin önünü açma bahanesi ile diye yalan uydurmuştu.

E sözleşmesi devam eden Cenker ile niye uzatıyor seçimi beklemiyor? Liselilerin ahırı bu kulüp. Yemeyen keriz. Başkanından sportif direktörüne kadar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt