Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatlık olmasın da abi çok gol atmasa da oyuna çok katkı sağlar sabit bi oyuncu değil çok hareketli.Sara ve Batshuayi hariç sadece Icardi + Osimhen 55 gol diyorum.
Valla gelsin 3 maç sahaya çıksın ben okay olurdum. Adam Türkiye’de maça çıkmadan emekli olacak.Keşke be... Mesela son bir kez Avrupa'da oyna kral, bak takımda böyle oyuncular da var, kariyerini bir lig şampiyonluğu ve Avrupada kupa daha kaldırarak sonlandır...
Düşünsene renkdaş takımda Messi var. İsterse 38 yaşında olsun ya. Messi ya bu.
Sara ve Batshuayi hariç sadece Icardi + Osimhen 55 gol diyorum.
Kolay değil ama kurgu tutarsa fazlası bile olur yeter ki bu adamlarla atak sürekliliğini sağlayabilelim. Her sene bir rekor kırıyoruz bu sene 36 maç 106-107 gol rekorunu ele geçirelim.o iş o kadar kolay değil
Bu ebimbe sıkıntılı adam diyorlar yok mu izleyen bir kardeşimiz nasıl adam acaba
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekibimbe falan kim bunlar abi mevkisi ne bu çocuğun, transfer ne durumda bilgi verin
Jelert toparlar. Uçar kaçar mı bilmem ama katkı sağlayacaktır. Zalewski güzel iş olur.Jelert’e vereceğimiz 9 milyonu Zalewski’ye verseydik keşke. Durduk yere kazık yedik.