Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zalewski iyi transfer diyebilir miyiz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke be... Mesela son bir kez Avrupa'da oyna kral, bak takımda böyle oyuncular da var, kariyerini bir lig şampiyonluğu ve Avrupada kupa daha kaldırarak sonlandır...

Düşünsene renkdaş takımda Messi var. İsterse 38 yaşında olsun ya. Messi ya bu.
Valla gelsin 3 maç sahaya çıksın ben okay olurdum. Adam Türkiye’de maça çıkmadan emekli olacak.

Ronaldo, Iniesta, Ramos, Modric gibi kralları canlı izleyip onu izleyememek üzücü.

Bu ebimbe sıkıntılı adam diyorlar yok mu izleyen bir kardeşimiz nasıl adam acaba

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece merakımdan soruyorum ebimbe sağ sol orta oynuyor fakat okan nerde oynatır fikri olan yesillendirsin?

Ekimbe dize kadar...
Gel bize kadaaaaaaaaaar
mektup mektup içinde, mektup zarfın içinde
dur oynaşma fenerbahçe, azcık kalsın içinde
al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısıııııııııııın

Zalewski cok top kaptirir nasil bir mantik ya cagdisi ileri dogru oynayan oyunu kuran her oyuncu top kaybeder topu kaybettigin riski aldigin yer cok onemlidir

Savunmadan cikarken topu kaptirirsan sorun
Mesela kerem bir adim daha atamamasinin temel nedenide buydu her topu aldiginda topla adam gecmeye calismak her topu direk asist yapmaya calismak bunlar yanlis yeri geldiginde

Tek top oynayanan topla dripling yapabilen topa ilk dokunusu muazzam bir oyuncu elimizde boyle bir profil yok

Ekibimbe falan kim bunlar abi mevkisi ne bu çocuğun, transfer ne durumda bilgi verin

Jelert’e vereceğimiz 9 milyonu Zalewski’ye verseydik keşke. Durduk yere kazık yedik.

Ekibimbe falan kim bunlar abi mevkisi ne bu çocuğun, transfer ne durumda bilgi verin
1725828890554.png

Sağolasın.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt