Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes çift forvet iş yapar diyor da osimhen ve icardi çift forvete uygun mu kimse düşünmüyor.
Stilleri birbirinin üstüne basacak tarzda değil normalde, birisi fiziksel bir canavar, diğeri teknik ve aklıyla oynayan ve pas kalitesi yüksek santrafor birbirlerini güzel tamamlayabilirler ama tabi bunu sahada göreceğiz

Herkes çift forvet iş yapar diyor da osimhen ve icardi çift forvete uygun mu kimse düşünmüyor.
Fazlasiyla iyi bir ikili olurlar diye dusunuyorum icardinin biraz daha geride baglantiyi sagliyan adam oldugu senaryoda akip giderler hele bu ligde.Osimhen bu ligde tutulabilecek bir herif degil imkansiz.Fizik olarak iyi durumdaysa rakipler icin tek senecek caresizlik

Ebimbe ve Zale gelirse, remsen 3lü nün haberi

Diyelim ki 4231/433 onyacagiz:
Hoca banko Sol Açık aldırır idi o vakit şu anda net Winger yok solda ve Embime ve Zale de oranın adamları değil

Tutsa da tutmasa bu sezon çift forvet oynayacağız ikinci bir ihtimal yok, icardiyi de osimheni de yedekte tutamazsınız, ama ben çok sorun olacağını düşünmüyorum, 30 gol atmış Burak varken drogba geldi çift forvet oynadık şampiyonlar ligi çeyrek finali gördük, futbolcu kaliteliyse uyum sağlar zaten

Ebimbe ve Zale gelirse, remsen 3lü nün haberi

Diyelim ki 4231/433 onyacagiz:
Hoca banko Sol Açık aldırır idi o vakit şu anda net Winger yok solda ve Embime ve Zale de oranın adamları değil
4 3 3 te oynarsin gerekirse

Osimhen Solda veya Sagda Icardi Ortada
Bir kanadi mertens veya Baris Yapar devam edersin Osimhenin varsa formasyonu delip gecersin kanat oyuncusu kadar hizli santrafor kadar kuvvetli

Zalewski Sol Açık Winger oynar mı?

Benim anladım herif daha çok Sol Bek / Sol Orta Saha karışımı birşey. Aslında tam 352lik kanat.

Bu bir hissiyat ama bu senin en cok fayda gosterecek en faydali transferi dedigimiz adam
Ismail Jacobs olacak genelde boyle araya kaynayan adamlar muthis tutuyor
Gecen seneki Davinson neyse Jacobsta o olucak

En tutmayan transfer acik ara jelert olacak

4 3 3 te oynarsin gerekirse

Osimhen Solda veya Sagda Icardi Ortada
Bir kanadi mertens veya Baris Yapar devam edersin Osimhenin varsa formasyonu delip gecersin kanat oyuncusu kadar hizli santrafor kadar kuvvetli
Bence Osimhen Kanat'da yazık olur.

Ha iyi kötü oynar ama Osimhen gibi World-class MS varsa Merkez de oynatırsin ve 100% verim alırsın.
Ayrıca unutmayalım çok iyi Kafa atıyor. Pası veren değil, alan olmalı

Osimhen öyle bir oyucnu ki, İcardi yi yedek bile bırakır.

Saranin deep playmaker oldugunu biliyon bunu bilmiyonmu 😁 oynarmis.
Takip etmedim, izlemedim oyuncu. TM de sol bek, sol kanat (Winger değil) oynamış. Normalde bu tarz oyuncular daha defansif ağırlıklı oluyor.

Ama evet az önce biraz araştırdım, ofansif kabiliyetli bir arkadaş miş

Ha, dribling ve adam geçme varsa tabiki oynar Sol Winger'de , hele bizim ultra süper Turkish lig'de :D

Bence Osimhen Kanat'da yazık olur.

Ha iyi kötü oynar ama Osimhen gibi World-class MS varsa Merkez de oynatırsin ve 100% verim alırsın.
Ayrıca unutmayalım çok iyi Kafa atıyor. Pası veren değil, alan olmalı

Osimhen öyle bir oyunu ki, İcardi yi yedek bile bırakır.
Ilerde sen onlari oynatirsan zaten icardi sabit duran bir adam degil devamli saga sola kosu atan oynucu onlar pozisyona gore duruma gore degisirler

Ne icardiyi ne Osimheni baglasan sabit bir yerde durmazlar icardi orta osimhen gol cok izleriz ayni sekilde osimhen orta icardi golde cok izleriz

Konya macinda kereme attirdigi golllerin bir cogunu osimhene attirir icardi seyyar oyuncu osimhen icardi mertens yap ileri ucluyu

Onlar kafasina gore takilir ucude seyyar adam
Rakip mahvolur hangisini tutacagini sasirir

Hepsi kosucu zeki oyun gorusu muazzam adamlar bu ucluye karsi futbol oynamak helde defans oynamak asla istemem karabasan gibi cokerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt