Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
____________ | Muslera |
_______David_Nelsson_Jacob
BAY______Ebambe _Torreira____Zalewski
____________Gabrielinho
_______ Osimhe ____ İcardi

Bazen 3412 (Possesion), bazen 3142 (Kontra) olur, rakibe göre.

#Beğendim ❤️

Son düzenleme:
Bak bu doğru
Belkide Sol Stoper için aldi Okan Hoca. Stoper oynayabilen bir Oyuncu

Açık konuşalım:
Davidson ne kadar dinamizm ve atletik yapısı ile sağ iç stoper oynayabilirse; Apo aşırı ağır kalır, hele bu seneki formuyla

Davidson _Nelsson_Jacobs

Tam 352 Stoperleri olur.

352 Dış Stoper bir kere hızlı olmalı.
Aslinda zale sag taraftada oynayabiliyor. Bu sefer jacobsu yerinde birakabiliyorsun ama ozaman jelert ve baris ne olacak. Gerci onlarda süre alir. Nasilsa hep ayni 11 oynayacak degiliz.

Bak bu doğru
Belkide Sol Stoper için aldi Okan Hoca. Stoper oynayabilen bir Oyuncu

Açık konuşalım:
Davidson ne kadar dinamizm ve atletik yapısı ile sağ iç stoper oynayabilirse; Apo aşırı ağır kalır, hele bu seneki formuyla

Davidson _Nelsson_Jacobs

Tam 352 Stoperleri olur.

352 Dış Stoper bir kere hızlı olmalı.

Jakobs'la anlaşmışken Hermoso'yu da almaya çalışıyorduk, o yüzden planlı şekilde sol stopere alınmış olamaz bence. Üstelik 25 yaşına gelip kariyerinde 1 maç bile stoper oynamamış adamı niye direkt sol stoper olarak transfer edelim abi...

Jakobs'la anlaşmışken Hermoso'yu da almaya çalışıyorduk, o yüzden planlı şekilde sol stopere alınmış olamaz bence. Üstelik 25 yaşına gelip kariyerinde 1 maç bile stoper oynamamış adamı niye direkt sol stoper olarak transfer edelim abi...
1.) Jacobs Bek, ama stoper de oynabilir diye yorumlar okudum yapı gereği. Onu geçtim,

2.) 352'de bir Stoper, Bek olur çoğunlukla. Hızlı kademe yapabilmek için.

3.) Hermoso biraz yavaş, ama klas ve tecrübesi ile kapatıyor bunları

Zale'yi Avrupa da oynatamamak acısını çekeceğiz.
Neyse Ocak Ayı onu ve Ebambe yi dahil ederiz.

Zale de Osimhen gibi fırsat transferi olacak gibi.

Milan, Napoli ve ciddi şekilde PSV deniliyordu - Olmadi. Boşta kalınca bize fırsat düştü.

Daha önce istesek'de gelmezdi (herhalde)

Resim

kaanı koymus

dünyada futboldan anlamayan tek eleman su mezzala

zalewskinin maaşı 500bin € civarında imiş

max 1.5 verilmeli

Yasin veya Ahmetcandan birinin mutlaka alınması gerekiyor.

Gardi-Galatasaray birlikteliğinden bir kısa muhabbet

ebimbeyi bilmiyorum ama zalewski ok.

sanchez, jakobs, osimhen ve zalewskinin 11 girmesiyle atletizm problemini bi tık aşarız.

ebimbede atletizmiyle oynayan bi topçu gibi duruyor. mantar çıkmazsa barışla onu da sayarsak avrupai bir kadro çıkarmış oluruz sonunda.

kostic gibi az buçuk teknik diye bitik temposuz heriflerin peşinden koşmayı bırakalım.

bizde gerekirse maç çözecek herif çok. mertens, ziyech, demirbay vsvs.

bu tempolu adamlarla bi de kompakt-dar bi şekilde sahada yerleşirsek,ligdeki anadolu takımlarına karşı olan maçları siz düşünün nasıl sonuçlar çıkar. tabi doğru hücum varyasyonlarıyla : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt