- 1 Ağustos 2014
- 63.806
- 74.990
- 4.338
Bu mudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış bir tercih olur herif çok iyi bir şutör kaleye yakın olmalı bence ama zaman zaman geriye gelip oyun kurabilir torreira ile biribirinin boşluklarını doldursunlar kafi
352 de ki ortasaha oyuncularının birisi regista olarak oynamalı ki çok rahat top çıkartabilirsin bunu torreria çok iyi yapamaz o yüzden çoğu zaman saradan bunu göreceğiz bence.Sanchez oyun kurucu olarak yapabilir ancak ortasaha bağlantısı yapamazsan olmaz.Çalhanoğlu eskisi kadar dinamik değil koşup boşluklara kaçmıyor ayağına topu istiyor bunda oyunu yavaşlatıyor
Defansif oyun kurucuların böyle handikapı yok zaten geriden oyun kuruyorsun orda kaleci yada stoper direk sana veriyor topu sen de atağı başlatıyorsun
Sara ise ilerde sürekli boş alanlara koşu yapan aldığı topu olumlu kullanan ve ceza sahasına koşu yapabilen bir oyuncu
Ben dmc oynadığı maçların bir derlemesini izledim evet garanti oynar takımı rahatlatır uzun pas da atar ama skorer bir orta saha oyuncusu kaybetmiş oluruz
%60-70 ile oynayacağına %80 ve üzeri oynayacağı amc pozisyonu daha mantıklı bence
Bir de geride Davinson bunları zaten yapabilir diye düşünüyorum
apokerim yerine yakobs oynar yuzde 89
orta saha bölgesi için konuştum. Barış alperi sağ iç oynatır mısın sen hoca olsan
Beklenti fazla olabilirRomalilar bayram ediyor gidecek diye. 2 senedir cok kotu performans sergiliyormus. Bilemedim. Belki de dogru sistemde kullanilmiyordur
Yok yav1.5 2 metreden gelen pası sektirmeden durdurabiliyorsA keremden iyidir
Bu bilgi için teşekkür ederiz salim manavWijndal bize ve Fb'ye önerilmişti.2 takımda sol kanat beki transfer etti.4lü savunma oynasak biz alırdık.Şu an büyük ihtimalle Başakşehir'e gidecek.Menajeri kulüp binasında bu oyuncunun..
Ekli dosyayı görüntüle 261237
Ebimbe
Ekli dosyayı görüntüle 261238
Baris alper
Tabiki barisi sag icte oynatmam cunku önceden oynamamis. Ama ebimbr oynamis?
Bence bu şekilde değil de Sara sol iç Ebimbe Sağ iç sağ koridoru kullanacak şekilde. İcardi ve Osimhen de asimetrik şekilde konumlanır. İcardi biraz gerisinde Osimhen'in
Bence sarayı serbest bırakmamız lazım arkasında dört tempolu adam varken. Icardi bir tık geride osimhen de ilerde olur dediğin gibi. Bence bu takım okey alayım.Bence bu şekilde değil de Sara sol iç Ebimbe Sağ iç sağ koridoru kullanacak şekilde. İcardi ve Osimhen de asimetrik şekilde konumlanır. İcardi biraz gerisinde Osimhen'in
Görusune saygi duyuyorum. Topcuyu bilmiyorumda ama videolarda tempolu topcuya benziyor. Gecen sezon frankfurt da 44macta 10 gol atmis. Bence bizde de iṣ yapar. Tempolu topculara ihtiyacimiz varHocam bunları atmana gerek yok ben de biliyorum daha önce merkezde oynadığını. Ama oyuncu tarzı olarak barış alper gibi bir şey frankfurt orta saha oyatmış diye bizde orta sahada oynayıp katkı verecek diye bir kural yok. Bana göre bizim gibi çoğunlukla kendi yarı sahasına yığılmış rakiplere karşı oynayacak olan bir takım için merkez orta sahada katkı sağlayacak bir adam değil gibi görünüyor. He 3lü oynarız sağ veya sol kanatta oynar ona bir şey demem ama hem jelert hem zalewski hem barış hem ebimbe fazla olur o durumda da