Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mudur

Screenshot_20240909_095736_Chrome.webp

Yanlış bir tercih olur herif çok iyi bir şutör kaleye yakın olmalı bence ama zaman zaman geriye gelip oyun kurabilir torreira ile biribirinin boşluklarını doldursunlar kafi

Katılıyorum lakin kadronun son halini de görmek gerek.

İşin özü sahaya çıkarken eğer Sanchez, Kaan, Zalewski gibi geriden topu getirecek veya oyun kuracak oyuncu varsa Sara daha ilerde oynayabilir.

Ama sakatlıklar cezalar derken mahrum kalırsak geriden oyun kurmak için yeri gelince Sara daha regista gibi oynar muhtemelen

Zalewski ve ebimbe bütün dertlere ilaç olur bu kadar akıllı transferi bir tek gardhi yapar hadi koçum. Daha dün hırvat amaçında iyi oynadı romalı

Çalhanoğlu eskisi kadar dinamik değil koşup boşluklara kaçmıyor ayağına topu istiyor bunda oyunu yavaşlatıyor

Defansif oyun kurucuların böyle handikapı yok zaten geriden oyun kuruyorsun orda kaleci yada stoper direk sana veriyor topu sen de atağı başlatıyorsun

Sara ise ilerde sürekli boş alanlara koşu yapan aldığı topu olumlu kullanan ve ceza sahasına koşu yapabilen bir oyuncu

Ben dmc oynadığı maçların bir derlemesini izledim evet garanti oynar takımı rahatlatır uzun pas da atar ama skorer bir orta saha oyuncusu kaybetmiş oluruz

%60-70 ile oynayacağına %80 ve üzeri oynayacağı amc pozisyonu daha mantıklı bence

Bir de geride Davinson bunları zaten yapabilir diye düşünüyorum
352 de ki ortasaha oyuncularının birisi regista olarak oynamalı ki çok rahat top çıkartabilirsin bunu torreria çok iyi yapamaz o yüzden çoğu zaman saradan bunu göreceğiz bence.Sanchez oyun kurucu olarak yapabilir ancak ortasaha bağlantısı yapamazsan olmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 261237
Ebimbe

Ekli dosyayı görüntüle 261238
Baris alper

Tabiki barisi sag icte oynatmam cunku önceden oynamamis. Ama ebimbr oynamis?

Hocam bunları atmana gerek yok ben de biliyorum daha önce merkezde oynadığını. Ama oyuncu tarzı olarak barış alper gibi bir şey frankfurt orta saha oyatmış diye bizde orta sahada oynayıp katkı verecek diye bir kural yok. Bana göre bizim gibi çoğunlukla kendi yarı sahasına yığılmış rakiplere karşı oynayacak olan bir takım için merkez orta sahada katkı sağlayacak bir adam değil gibi görünüyor. He 3lü oynarız sağ veya sol kanatta oynar ona bir şey demem ama hem jelert hem zalewski hem barış hem ebimbe fazla olur o durumda da

Bir an önce Zalewski ve Ebimbe yi alın takımda huzursuz mutsuz olan herkes gidebilir Ziyech de gönderilsin.Jelert Nellson Zalewski Jakops Ebimbe Sara Yusuf Demir Osimhen bu yaş grubu hayalimdi bunun yanında Barış Alper Yılmaz Metehan Baltaci Yunus gibi oyuncularimizda var.Bu transferler olursa şampiyon oluruz ama olamasak da önümüz açık.fb ye bakin Fred 31 Kostic 32 Dzeko 38 Tadic 36 Djiku 30 Livakovic 29 Amrabat 28 yaş grubu çok yüksek kalıyor.

Bence bu şekilde değil de Sara sol iç Ebimbe Sağ iç sağ koridoru kullanacak şekilde. İcardi ve Osimhen de asimetrik şekilde konumlanır. İcardi biraz gerisinde Osimhen'in
Bence sarayı serbest bırakmamız lazım arkasında dört tempolu adam varken. Icardi bir tık geride osimhen de ilerde olur dediğin gibi. Bence bu takım okey alayım.

Hocam bunları atmana gerek yok ben de biliyorum daha önce merkezde oynadığını. Ama oyuncu tarzı olarak barış alper gibi bir şey frankfurt orta saha oyatmış diye bizde orta sahada oynayıp katkı verecek diye bir kural yok. Bana göre bizim gibi çoğunlukla kendi yarı sahasına yığılmış rakiplere karşı oynayacak olan bir takım için merkez orta sahada katkı sağlayacak bir adam değil gibi görünüyor. He 3lü oynarız sağ veya sol kanatta oynar ona bir şey demem ama hem jelert hem zalewski hem barış hem ebimbe fazla olur o durumda da
Görusune saygi duyuyorum. Topcuyu bilmiyorumda ama videolarda tempolu topcuya benziyor. Gecen sezon frankfurt da 44macta 10 gol atmis. Bence bizde de iṣ yapar. Tempolu topculara ihtiyacimiz var

Gelirse bakariz iṣ yapacakmi yoksa yapmayacakmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt