Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bir de iki transfer bitmiş gibi gece vakti Ziyech'i gönderdiler yok ayrılmasını bekliyoruz bilmem ne. Bu muhabirler çöp bile değil.

Yangın yok mu yav? Eski Galatasaray olsa uefa listesi gecesi yönetimi ateşe verirdi. Ama osimhen ile orgazm olmaya devam ediyor sosyal medya taraftarimiz

Yangın yok mu yav? Eski Galatasaray olsa uefa listesi gecesi yönetimi ateşe verirdi. Ama osimhen ile orgazm olmaya devam ediyor sosyal medya taraftarimiz

transfer var mı diyince yönetim:

69cfdbb8f502522e05decd004161d69a.gif

Çok kısa sürede olumlu haberler gelmezse ivedi bir sekilde yangın başlamalı. Ortaya isim atıp 5 günü rahat geçireceklerini zannediyorlarsa yanılıyorlar. Ortaya atılan her isim yangini daha da harlıyor...

Dün gece rüyamda gerçek olmayan bir yerde, dünya devi bi kulübü amatör lige düşürmüş dünyanın en kötü yöneticileriyle kavga ediyordum.

Birinin keline sümüğümü yapıştırırken, diğerinin suratına sabun sürüp tokatlıyor, diğerinin de bıyığını lelelele yaparak kesiyordum.

Allahtan uyandım ve rahatladım. İyi ki Galatasaray'lıyız ve böyle rezalet yöneticilerimiz yok.

Bu yönetimin transfer yapmaması daha hayırlı diye düşünüyorum
Evet. Son 1 aydır ben de aynı şeyi söylüyorum. En azından 1-2 tane kazık az girmiş olur. 10-20 milyon cebimizde kalır. Millet neden delirmiş gibi transfer bekliyor anlamıyorum. Bunların alacağı oyuncudan hayır gelmez.

Gencecik cocuklari ikna edemiyor bu beceriksizler. Yazik Galatasaray kimin ellerine dustu.

Erden Timur’un ne kadar önemli olduğunu biliyordum ama bu kadar da eksikliğini hissedeceğimizi düşünmüyordum, adam tek başına bu basiretsizler sürüsünü ayakta tutmuş 2 sene, 2 sene boyunca şu 3 ayda yaşanan rezillikler gibi bir tane olay olmadı

Geçen sene bu konu hakkında ET'a soru sorulduğunda verdiği bir cevap vardı.

Samimiyet. Bu işlerde samimiyet ve güven çok önemli demişti. Karşınızdakine bu 2 duyguyu hissettitebilirseniz oyuncuyu ikna edebilme şansınız artıyor demişti.

Bir taraftan bakıyorum. Hatipoğlu ve Cenker. Diğer tarafta Erden Timur.

Bu ikisini gören oyuncu gelecekse de gelmekten vazgeçer.

Bu kadar kalitesiz adamlar yönetiyor işte bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt