Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1725882735678.webp

Yalnız "şöyle iyi böyle süper taraftarım" diye geçinen GS yayıncılarını unutmayın.

Bir tane bile yangın yayını göremiyoruz niyeyse?

Yazık ya siz kimi ikna edeceksiniz çok merak ediyorum. Hep başkalarının ikna ettiği adamlar bitiyor bir transferi bitirin de sasiralim ya.

Transfer döneminin basindan bu yana herseyi servis ediyorlar

Dusseldorf’a transfer icin gittiler ve bunu davul zurna esliginde yaptilar

Bir gece manchester’a gittiler mctominay icin yine servis ettiler gazetecilere

Rusya ya gittiler wendel icin onu da servis ettiler

Hala anlamadilar gizlilik icinde olmasi gerekiyor bu tarz islerin

Zalewski’yi bitirmeden servis ettiler yine

Osimhen gizli bir sekilde transfer edildi cünkü gardi direk okan hocayla temasa gecti

Hoca da osimhen ile konusunca olumlu bir dönüs alinca apar topar italya’ya gidildi bu yüzden gizli kaldi

Bu isin sorumlusu bence cenk ergün degil,neden derseniz daha önce transfer den sorumluyken transfer bittigi zaman düsüyordu basina feghouli haric

Geriye hatipoglu kaliyor

Gsyiad üzerinden servis ediyor görüsmeleri diye tahmin ediyorum

Abi bu transferlerin olmayacağını hala nasıl anlamıyorsunuz? 3 aydır adam arıyoruz üç gün kalmış çıkan haber "yoğun mesai harcanıyor" bu cümledeki kolpaligi kör bile anlar ne mesaisi ne yoğunluğu kalmış bu saate isim düşerse bitmiş olmalı, mesai filan bir bok yapmadık ortalık yanmasın yalan dolan sıkın mesajının ete kemiğe bürünmüş hali bunu okuyamiyorsaniz sizi çok üzerler bu hayatta maalesef.

Şu transfer dönemi bir bitse baya rahatlayacağız çok yordular. Transfer yapmak bu kadar zor bir iş olmasa gerek. Kuş taşa çarptı da Osimhen'i alabildiler yoksa bu kadar beceriksiz bir transfer sezonu en son adnan polat döneminde görmüştüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt