Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar tüm saygınlığımızı yerle yeksan ettiler. Bu yönetimden sonra gelecek olan yönetim birini almaya gidince diğer takımların yaklaşımı karşısında şu model olacak;

Bu Hatip bence Öztürk'ün adamı olduğu için Dursun'u da zor durumda bırakmaya çalışıyor.

Ha Dursun'u zor durumda bırakmaya gerek var mı özel çaba o ayrı konu ama.

Önce bu ve Cenk kovulmalı.

Ondan sonra Gardi'ye full-yetki.

Başka türlü transfer dahi yapamaz duruma geldi kulüp.

Bu kaçıncı artık.

Bitmeden servis, bitmeden poz. Kendi adamlarına kendini övdürme twetleri vs.

Acayip şekilde bence birileri tarafından kuşatıldık. Başkanlık makamı için entrika dönüyor içeride.

BCT gene ekstra BCT filtresi koymuş haberlerine "dünden bugüne olumsuzluk yok , süreç devam ediyor (AMA BİR ŞEY BİLMİYORUM) " diye

kira bedeli alacağız
1725885528477.webp

Istifa edin lan zarardan baska bisey degilsin, kulübü ne hale getirdiniz

Eyy yönetim ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin. Ayağını denk al. Kaldı 4 gün her transfer sezonu dert sahibi ediyorsunuz bizi yeter artık
trasnfer sezonuna değil - fener deplasmanına geri sayım koyman lazım.

orada ak kara belli olacak .

olabilecek en hazır yaz dönemi yıllar sonra ayağımızageldi - pahalı trasnfer + kadro boşaltması yaptık hep para akıtarak...hocada bu mantaliteyi savundu.

o maçın sonucu çok kritik.

trasnfer sezonuna değil - fener deplasmanına geri sayım koyman lazım.

orada ak kara belli olacak .

olabilecek en hazır yaz dönemi yıllar sonra ayağımızageldi - pahalı trasnfer + kadro boşaltması yaptık hep para akıtarak...hocada bu mantaliteyi savundu.

o maçın sonucu çok kritik.
Okanın akıbeti için evet o maç çok önemli hatta takım moral açısından düşebilir. En kötü ihtimalle yenilmemek yoksa Okanı paketleriz

Fake mi gerçek hesap mı?

fake hocam heralde - yanı tufaya bende düştüm.

bi tane fake var - o açık açık yazmış zatende - bu 2020 tarihli hesap olunca ilk bende öyle sandım.

boş basıyor şu an - transfer olacak adam imzalamadan o kafalara girmez.

hermoso ve douede de aynısını yaptılar. transfer bitmeden haber girdiriyorlar. bilerek kendilerini sabote ediyorlar inanılmaz
Geçen yıl 7 Eylül'de Erden Timur açıklaması;

''Ben transfer haberi veren, transfer haberi için etkileşimini arttırmaya çalışan hiç kimseye transferi yapmaya çalışan bir insan ve Galatasaraylı olarak, taraftarın hakkını helal etmemesini rica ediyorum. Bunların hepsi Galatasaray'ın daha pahalıya transfer yapmasına sebeptir.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt