Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar transferi kapattık bence.

Daha fazla umutlanmayalım.

Cenker, İbrahim, Dursun vs gidene kadar da istifa diye her yerden bağıralım.

Bunlar hala yıldız oyuncu peşinde koşuyorlardır sırf beraber foto verip hava atabilmek için.

Bu kadarlar bunlar.

Ebimbe bugün gelsin Okan hoca sayesinde Ekim'be anca oynar.

Hazır olacak da alışacak da , oynatacak.

Fb ve bjk muhabirlerinin bizimkilerden daha iyi gs haberi verdikleri doğru burada , bizim taraftar bazı haberlerini beğenmediği için sövüyor ediyor hatta fbli olan herif baya holiganlik yapıyor sinir ediyor insanları falan okey ama net yani daha bilgililer.Millet fabrizioya falan da laf ediyor da o da here we go dediği an senin kulübün yalanlasa bile bitmiştir o iş menajerden sözleşmeyi alan adam yani.Biraz gerçekçi dünyaya dönmekte fayda var , doğru bilgi kimdeyse ona bakılmalı yoksa o zaman çıksın evren Turhan mabattan atıp duyum versin sürekli iyi gsli diye.

Bu cenk ergünün olayı ne acaba merak ediyorum. 10 yıldır bir türlü vazgeçemiyor bizim yönetimler

Bizimkiler yüzüne gözüne bulaştırıyor Transferi tamam ama arkadaş Medyanında bir kurşun sıkmadığı kalmış.
Ben spor den okuyorum.
İlk haber Zalewskiden kötü haber, ikinci haber Embimbe reddetti, 3. haber Osimhen kesinlikle gidecek.

İnanılmaz bir oyun oynanıyor bakalım hayırlısı

Bir + bir - şuan durum nötr beyler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Zalewskide gelecek embimbe de gelecek yuksek maas kovaliyorlar bence
Ama adamlar geldikten sonra bu maas verilirmi demeyin baska turlu getiremiyorsun

IMG_4777.webp
Cuma günü akşamı saat 23:58’de Maestro ile Gravillon’un evraklarını yetiştirmeye çalışken dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt