Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rivayet odur ki; Kral, dondurucu bir kış günü gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafıza sordu: -“Üşüyor musun muhafız?” -“Ben soğuğa alışkınım kralım” dedi muhafız. -“Olsun, ben yine de sana sıcak elbise getirmelerini emredeceğim” dedi ve gitti. Lakin emir vermeyi unuttu. Ertesi gün nöbet yerinde muhafızın soğuktan donmuş cesedini buldular. Muhafız nöbet yerinde bulunan duvara bir yazı yazmıştı. “Kralım ben soğuğa alışıktım, beni soğuk değil, sizin sıcak elbise vaadiniz öldürdü”

Aldığım bilgiye göre saat 19:05e kadar yönetime küfür serbestmiş

Buyrun rtaşlar

Rivayet odur ki; Kral, dondurucu bir kış günü gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafıza sordu: -“Üşüyor musun muhafız?” -“Ben soğuğa alışkınım kralım” dedi muhafız. -“Olsun, ben yine de sana sıcak elbise getirmelerini emredeceğim” dedi ve gitti. Lakin emir vermeyi unuttu. Ertesi gün nöbet yerinde muhafızın soğuktan donmuş cesedini buldular. Muhafız nöbet yerinde bulunan duvara bir yazı yazmıştı. “Kralım ben soğuğa alışıktım, beni soğuk değil, sizin sıcak elbise vaadiniz öldürdü”
Rivayet odur ki kralın adı Dursun Ozbektir.

Nasıl
Müthiş değil mi?

Uçaklar yarın akşam İstanbul'a inmezse transferi unutalim
giphy.gif

En iyisi için uğraşılıyor eğer en iyisini bulamazsak transferi kapatacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hangi sistemi oynatırsan oynat OKANcığım ihtiyacın

6 numara = Çapa dedikleri, uzun boylu atletik ve teknik

Dünyanın en büyük klüpleride hangi hoca ve sistemle oynarlarsa oynasınlar bu 6 numarayı kullanıyor.

Gubuzluk yaptın büyüklendin kibirlendin

Daha ne oynadığımızı anlamıyorssun dedin, Elazığdan Karagümrükten kovulan adamlar sana tek kale oynadı futbol dersi verdi.

Aldın mı babayarroyu koçum..

Bir daha bize artislenme o kibirinle!

6 Numara al bu çileye son ver.!

Ayrıca Jelert denen vitaminsize 10m para verdirdin bunu da unutacağımızı sanma.

Boey gibi temaslı fizikli atletik vs bir oyuncu alacağız diyip yine dumur ettin bizi..

Bırak yalanı dolanı talanı..

Daha yazacak çok şey var ama bugünlük yeter ADAM olana!

Hayatımda yaşadığım en boktan transfer dönemi. Ve bu transfer döneminde de TR nin en pahali adamını indirdik. Böyle saçma sapan bir durum. Gülsem mi ağlasam mı
Eskilerden örnek verirsek Hasan Şasi Ümit davalayi Caponeyi Hakan Ünsal felan gönderip Henryi almak gibi birşey.

Biz maganda zannettik once adam Filozofmus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt