Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.258
- 58.386
- 3.383
Düşmanları uzakta aramamak lazım yöneticisinden muhabirine alayını yemeliyiz.
Cidden kufurluk ya karakterine kodumun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşmanları uzakta aramamak lazım yöneticisinden muhabirine alayını yemeliyiz.
İyiymiş oğlan keyfi yerindeymiş olumsuz bi durum yokmuş sağlığı sıhhati güzelmişBurhancan Terzi: "Zalewski konusunda bugün hiçbir olumsuz gelişme yaşanmadı."
artık küfür edilme seviyesinde yaBurhancan Terzi: "Zalewski konusunda bugün hiçbir olumsuz gelişme yaşanmadı."
Ozaman bi yanlislik oldu. Ytuptan bildirim gelince bendd sasirdim ama x de birsey atmamis. Yanlis anons olma ihtimali yuksek![]()
TV100 Yayın Akışı - TV100'de Bugün Hangi Program Var?
Bugün TV100'de hangi programların yer aldığını, saat kaçta başladığını ve haftalık yayın akışı programını yayın akışı sayfasından takip edebilirsiniz.www.tv100.com
bugun tv'de de görünüyor üstad ama bilemedim
bence youtube dogruOzaman bi yanlislik oldu. Ytuptan bildirim gelince bendd sasirdim ama x de birsey atmamis. Yanlis anons olma ihtimali yuksek
Net bilgiler için teşekkürler. Özellikle rakam aydınlatıcı olmuş bayaBurhancan Terzi: "Galatasaray yarın Roma'dan net şekilde transfer cevabını alıyor, 6-10 m euro arasında bu transferin tamamlacağını düşünüyorum."
Bir bok bilmiyorum ama etkileşim lazımBurhancan Terzi: "Galatasaray yarın Roma'dan net şekilde transfer cevabını alıyor, 6-10 m euro arasında bu transferin tamamlacağını düşünüyorum."
Yarın ebimbenin ebesi gitmesine müsade etmedi diye haber girerBurhancan Terzi: "Ebinbe konusunda da Frankfurt'da yarın net cevabını veriyor, Galatasaray bu transferde de epey yol kat etti."
Bunlarda utanma da yok hiç yaw.Burhancan Terzi: "Galatasaray yarın Roma'dan net şekilde transfer cevabını alıyor, 6-10 m euro arasında bu transferin tamamlacağını düşünüyorum."
6-10 muBurhancan Terzi: "Galatasaray yarın Roma'dan net şekilde transfer cevabını alıyor, 6-10 m euro arasında bu transferin tamamlacağını düşünüyorum."