- 5 Eylül 2014
- 80.065
- 62.703
- 4.283
Ve de ki: “O, ancak bir tek ilâhtır ve elbette ben sizin O’na ortak koşmanızdan da, koştuğunuz ortaklardan da bütünüyle uzağım.”Ama „O“ kim? Gelin tartışalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve de ki: “O, ancak bir tek ilâhtır ve elbette ben sizin O’na ortak koşmanızdan da, koştuğunuz ortaklardan da bütünüyle uzağım.”Ama „O“ kim? Gelin tartışalım
Tanri GS deVe de ki: “O, ancak bir tek ilâhtır ve elbette ben sizin O’na ortak koşmanızdan da, koştuğunuz ortaklardan da bütünüyle uzağım.”
"Günaydin Galatasaray ailesi"
fatih hoca gelmez daha başkan olur ancaTanri GS de
Zurhan Ban Ferzi: "O gelirse var ya, yer yerinden oynar."
Yine bugun ne sacmalayacak onu bekliyorum.
Zaten bunlar komedyen. Guldurup eglensinler diye para aliyorlar bu meslekten.Alper ; rica ediyorum bu herif , nevzat , rodop , yakup vs. kolpaları tweet paylaşımları haberleri yasaklansın artık , taraftarlara sinir uçları oynuyorlar kandırıyorlar.
Bu herifler nasıl bu işin ekmeğini yiyorlar ben hayret ediyorum.
muslera
awb nelsson sanchez jakobs
torriera gedson
rachica rafa BAY
icardi
geçmiş transfer dönemlerinde yaşanan ince kırılmalar yüzünden yukarıda çok rahat oluşturabileceğimiz bu kadroyu kaçırdık elimizden resmen.
gedson - gs eşofmanıyla story atıyordu bu adam. bildiğin ALMADIK.
raşit - son ana kadar bizden haber bekledi, ALMADIK.
rafa - tr'de bjk'ye kadar düşecek bu adamı, adam gibi bir yönetici, CL oynayacak gs'a banko alırdı. İLGİLENMEDİLER BİLE.
awb - sara'ya 18 m euro, jelert'e 9+2 m euro verenler, takımdan ayrılacağı KESİN olan bu adamı bir şekilde ikna edip, benzer maliyetlere çok rahat bitirebilirdi.
bir de üstüne üstlük, kerem gibi, zaha gibi tabela potansiyeli çok yüksek oyuncuları, transfer döneminin son haftasında YOK PAHASINA elden çıkardılar.
takımda düşünmediğimiz, göndermek istediğimiz oyuncuların çoğunun maaşlarını bile biz ödüyoruz.
resmen ikinci bir avrupa kupası başarısının önünü BİLEREK kestiler. inanılır gibi değil.
benficalılar aktürkoğlu'nu beleşe aldık diyorlar.
Jelert fazla gömülüyor çocuk daha 21ine yeni girmiş, hiç bilmediği bir ülkeye, bambaşka bir kültüre gelmiş gelir gelmez ortalığı dağıtmasını beklemiyordunuz herhalde? Uyum süreci uzun sürebilir, bu sezon çok katkı vermeyebilir ama uzun vaadede kötü bir transfer olduğunu düşünmüyorum.